Skip to main content

PRESA DE AZI. De la "Mafia cărnii" la "portretul distilat al alcoolicului"

 

Presa de azi 21 martieZiarele de astăzi au pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse. Evenimentul zilei îşi deschide ediţia cu un articol despre "Mafia cărnii", care a livrat produse alterate şi în spitale, şi cu un interviu acordat de şeful campaniei electorale a PNL, Marian Petrache.

Publicitate

Adevărul a dedicat ediţia de weekend profilului alcoolicului român, "aşa cum se vede el însuşi, dar şi cum îl văd psihologi, medici şi sociologi".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, care sunt principalele subiecte abordate de presa de azi.

  • EVENIMENTUL ZILEI titrează pe prima pagină "Carnea stricată a ajuns şi în spitale: Puţea atât de tare, încât nici nu putea fi manevrată". Cotidianul scrie că "procurorii DIICOT au descoperit că Mafia cărnii a livrat produse alterate nu doar unei firme specializate în mâncare fast-food, ci şi unor unităţi spitaliceşti". Tot pe prima pagină se afla şi interviul cu şeful campaniei electorale a PNL care crede că "acest partid îşi va reveni după desprinderea de USL şi a spus că nu crede în declaraţiile de dragoste venite din partea lui Victor Ponta".
  • ADEVĂRUL şi-a propus să răspundă în ediţia de weekend la întrebări precum "De ce se apucă românii să tragă la măsea, cum îi ignoră statul şi de ce sunt plimbaţi de la Urgenţe la Psihiatrie şi invers până când, uneori, devine prea târziu?". Titlul suplimentului din acest weekend este "Portretul distilat al alcoolicului". Printre persoanele intervievate de Adevărul în privinţa acestui subiect se numără şi scriitorul Dan Sociu, care a fsot alcoolic mai bine de 10 ani, iar de 7 ani e "curat".
  • ROMÂNIA LIBERĂ îşi deschide ediţia de astăzi cu un aritcol despre exploatarea gazelor naturale în nord-vestul Mării Negre. Cotidianul editat de Medien Holding scrie că Shell, grup anglo-olandez, nu mai face parte din consorţiul care urmează să exploateze aceste gaze naturale care se regăsesc în Marea Neagră, pe platoul continental al Ucrainei. Participarea altor doi membri, ExxonMobil şi OMV Petrom, este la rândul ei incertă. Se pare că astfel în joc a rămas doar gigantul energetic rus Gazprom. "Rusia preia rezervele de gaz din Marea Neagră de 50.000.000.000 dolari", titrează România liberă, pe prima pagină.
  • GAZETA SPORTURILOR are pe prima pagină un articol despre primul avertisment dat de Hagi noului şef al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. "Hagi, atac la Burleanu", este titlul din deschiderea ediţiei de astăzi a ziarului de sport. "După 24 de ani a venit Revoluţia şi în fotbalul românesc" - este declaraţia lui Răzvan Burleanu care l-a făcut pe "rege să iasă la atac. "Generaţia de aur a adus România pe locul 4 în lume", i-a atras Hagi atenţia lui Burleanu.
  • LIBERTATEA scrie pe prima pagină despre "dezvăluirile incendiare" făcute de Andreea Raicu despre viaţa amoroasă a Mariei Marinescu. "S-a fript de fiecare data cu foştii mei iubiţi", titrează tabloidul. Ziarul mai scrie că "cele două dive au fost combinate, pe rând, cu aceiaşi băraţi".
  • CLICK! titrează pe prima pagină "Florin Zmafirescu nu se poate muta lângă fost soţie".

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus