Skip to main content

PRESA DE AZI. De la "Mafia cărnii" la "portretul distilat al alcoolicului"

 

Presa de azi 21 martieZiarele de astăzi au pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse. Evenimentul zilei își deschide ediția cu un articol despre "Mafia cărnii", care a livrat produse alterate și în spitale, și cu un interviu acordat de șeful campaniei electorale a PNL, Marian Petrache.

Publicitate

Adevărul a dedicat ediția de weekend profilului alcoolicului român, "așa cum se vede el însuși, dar și cum îl văd psihologi, medici și sociologi".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, care sunt principalele subiecte abordate de presa de azi.

  • EVENIMENTUL ZILEI titrează pe prima pagină "Carnea stricată a ajuns și în spitale: Puțea atât de tare, încât nici nu putea fi manevrată". Cotidianul scrie că "procurorii DIICOT au descoperit că Mafia cărnii a livrat produse alterate nu doar unei firme specializate în mâncare fast-food, ci și unor unități spitalicești". Tot pe prima pagină se afla și interviul cu șeful campaniei electorale a PNL care crede că "acest partid își va reveni după desprinderea de USL și a spus că nu crede în declarațiile de dragoste venite din partea lui Victor Ponta".
  • ADEVĂRUL și-a propus să răspundă în ediția de weekend la întrebări precum "De ce se apucă românii să tragă la măsea, cum îi ignoră statul și de ce sunt plimbați de la Urgențe la Psihiatrie și invers până când, uneori, devine prea târziu?". Titlul suplimentului din acest weekend este "Portretul distilat al alcoolicului". Printre persoanele intervievate de Adevărul în privința acestui subiect se numără și scriitorul Dan Sociu, care a fsot alcoolic mai bine de 10 ani, iar de 7 ani e "curat".
  • ROMÂNIA LIBERĂ își deschide ediția de astăzi cu un aritcol despre exploatarea gazelor naturale în nord-vestul Mării Negre. Cotidianul editat de Medien Holding scrie că Shell, grup anglo-olandez, nu mai face parte din consorțiul care urmează să exploateze aceste gaze naturale care se regăsesc în Marea Neagră, pe platoul continental al Ucrainei. Participarea altor doi membri, ExxonMobil și OMV Petrom, este la rândul ei incertă. Se pare că astfel în joc a rămas doar gigantul energetic rus Gazprom. "Rusia preia rezervele de gaz din Marea Neagră de 50.000.000.000 dolari", titrează România liberă, pe prima pagină.
  • GAZETA SPORTURILOR are pe prima pagină un articol despre primul avertisment dat de Hagi noului șef al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. "Hagi, atac la Burleanu", este titlul din deschiderea ediției de astăzi a ziarului de sport. "După 24 de ani a venit Revoluția și în fotbalul românesc" - este declarația lui Răzvan Burleanu care l-a făcut pe "rege să iasă la atac. "Generația de aur a adus România pe locul 4 în lume", i-a atras Hagi atenția lui Burleanu.
  • LIBERTATEA scrie pe prima pagină despre "dezvăluirile incendiare" făcute de Andreea Raicu despre viața amoroasă a Mariei Marinescu. "S-a fript de fiecare data cu foștii mei iubiți", titrează tabloidul. Ziarul mai scrie că "cele două dive au fost combinate, pe rând, cu aceiași bărați".
  • CLICK! titrează pe prima pagină "Florin Zmafirescu nu se poate muta lângă fost soție".

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu