Skip to main content

PRESA DE AZI. Libertatea: "Iovan i-a cedat copilotului comanda avionului"

 

Presa d azi 11 martieZiarul Libertatea își deschide ediția de astăzi cu "o ipoteză-șoc" în cazul accidentului aviatic din Munții Apuseni, care s-a produs pe 20 ianuarie.

Publicitate

"Conform unor surse din cadrul anchetei care cercetează cauzele tragediei, Răzvan Petrescu, un tânăr de doar 23 de ani, se afla la manșa aparatului", scrie cotidianul tabloid în deschiderea ediției de astăzi.

Libertatea titrează pe prima pagină: "Iovan i-a cedat copilotului comanda avionului".

Subiectul politic al zilei este alegerea lui Călin Popescu Tăriceanu în funcția de președinte al Senatului cu sprijinul USD și UDMR, la o săptămână după ce Crin Antonescu a demisionat din acest post. Evenimentul zilei și România liberă sunt două dintre cotidienele care și-au deschis ediția de astăzi cu subiectul Tăriceanu pe prima pagină.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, subiectele presei de astăzi.

  • EVENIMENTUL ZILEI își deschide ediția de astăzi cu titlul "Tăriceanu, alternativa lui Ponta la Antonescu și Băsescu". Cotidianul mai notează că acesta a fost ales "președintele Sentatului, cu sprijinul PSD, PC, UNPR și UDMR". EVZ scrie pe prima pagină că Tăriceanu "a devenit al doilea om în stat fără să aparțină niciunui partid".
  • ROMÂNIA LIBERĂ titrează în deschiderea ediției de astăzi "Tăriceanu, al doilea om în stat. Care sunt mizele PSD". Cotidianul editat de Medien Holding mai scrie despre voturile obținute de cei trei oameni politici care s-au bătut pe funcția de președinte al Senatului. "Călin Popescu Tăriceanu a obținut 93 de voturi, în timp ce candidatul PNL, Marius Obreja, a obținut 45 de voturi, iar cel al PDL, Dumitru Oprea, 15 voturi".
  • JURNALUL NAȚIONAL tratează subiectul noului președinte al Senatului sub titlul: "Tăriceanu, noul șef al Senatului. În locul lui Antonescu". Cotidianul generalist al grupului Intact are ca articol principal un alt subiect: "Țepuiți de Udrea, alergați de DNA".
  • ADEVĂRUL scrie pe prima pagină despre un scandal cu terenuri în care este implicat Arpad Paszkany, finanțatorul echiei de fotbal CFR Cluj. "Paszkany, prins în ofsaid cu o afacere de 34.000.000 de euro", este titlul de pe prima pagină a cotidianului Adevărul. "Compania austriacă Immofinanz Group, proprietar al complexului Polus Center din Cluj-Napoca, a rămas fără terenul pe care e construit mallul, după ce Înalta Curte a anultat contractul de vânzare-cumpărare a suprafeței de 34 de hectare".
  • ZIARUL FINANCIAR scrie în deschiderea ediției de astăzi despre cel mai cunoscut antreprenor român în IT, Radu Georgescu, care este la a patra vânzare a unui business, după ce a construit companii vândute către Microsoft, Naspers și fondul Francisco Partners din SUA. "Radu Gerogescu vinde a patra companie creată de la zero, serverul de e-mail Axigen", titrează ZF.
  • CLICK! își deschide ediția de astăzi cu un articol despre divorțul cupului Bianca - Victor Slav. "A încheiat ieri, la notar, câsnicia cu Slav. Bianca s-a întărit pentru divorț cu vitamine și ciocolată", titrează tabloidul.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu