Skip to main content

PRESA DE AZI. ZF: Dispare diferența de tarif dintre convorbirile în rețea și în afara rețelei

 

ziarul financiar

Publicitate

Ziarul Financiar anunță dispariția diferenței de tarif la convorbirile din rețea și în afara rețelei. Adevărul despre angajările fictive de la ROMATSA, iar Academia Cațavencu îl aduce în prim plan pe.. Pompălăul, care de 1 aprilie „a făcut o glumă proastă: a scumpit combustibilul”.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele subiecte ale ziarelor de astăzi:

Ziarul Financiar anunță Revoluție în telecom: dispare diferența de tarif dintre convorbirile în rețea și în afara rețelei. Scăderea de la 1 aprilie cu 70% a tarifelor de interconectare egalizează costul convorbirilor în rețea cu cele din afara rețelei. Firmele de telecom ar trebui să ieftinească convorbirile, dar invocă alte costuri, mai scrie publicația.

Adevărul face dezvăluiri despre angajările fictive de la Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA: Angajări fictive pentru piloși de partid. Corpul de control al premierului Victor Ponta a pornit vânătoarea clienților de partid angajați pe salarii uriașe în regii autonome și companii de stat. Primele victime sunt PDL-iștii și liberalii angajați fictiv la ROMATSA, anunță Adevărul.

Evenimentul zilei scrie despre tragedia care a avut loc în acest weekend în Afganistan, unde un subofițer român a fost ucis în urma unui atac al talibanilor. Militarul ucis în Afganistan scăpase în 2010 dintr-o explozie, anunță ziarul pe prima pagină.

România liberă are pe copertă un interviu cu Președintele Partidului popular European, Joseph Daul. „Europa nu vrea să anexeze Ucraina”, a declarat oficialul.

Săptămânalul Capital anunță că Scandalul ASF scumpește asigurările, acesta fiind „prețul curățeniei întârziate din interiorul pieței asigurărilor și al arbitrului pieței”. Polița RCA se scumpește cu 25%, iar asigurarea locuinței chiar și cu 100%.

Academia Cațavencu îl pune pe prima pagină pe Victor Ponta, în rol de Pompălăul. „De ziua Păcălelilor, premierul Păcălici a făcut o glumă proastă: a scumpit combustibilul și, uite-așa, în loc să tragem mașinile la pompele de benzină, o să le tragem la pompele funebre”.

academia catavencu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu