Skip to main content

Președintele CNA, Mircea Toma și Cătălin Tolontan vorbesc despre rolul mass media în emisiunea lui Mihaiu de la TVR 1

 
Președintele CNA, Mircea Toma și Cătălin Tolontan vorbesc despre rolul mass media în emisiunea lui Mihaiu de la TVR 1
Liviu Mihaiu_6022

Liviu Mihaiu_6022Preşedintele CNA Laura Georgescu, Radu Călin Cristea, membru al CNA, Alina Mungiu Pipidi - preşedinte SAR, Mircea Toma - preşedinte Active Watch, scriitorul Florin Iaru şi jurnalistul Cătălin Tolontan vin mâine în emisiunea lui Liviu Mihaiu de la TVR 1 pentru a discuta despre "rolul mass-media în societate".

Publicitate

SUBIECTUL DEZBATERII. Cât de puternică este influenţa celei de-a patra puteri în stat asupra publicului, cum contribuie la formarea opiniilor, în ce mod poate determina un anumit comportament social, cât mai corespund teoriile din cărţile de jurnalism cu practica – acestea sunt temele pe care Liviu Mihaiu le va aborda, împreună cu invitații săi, în prima ediţie din acest an.

Emisiunea "Între bine și rău", moderată de Liviu Mihaiu, este difuzată de TVR 1, în fiecare zi de marți, începând cu ora 21.10.

Despre emisiunea lui Liviu Mihaiu

În cadrul emisiunii moderate de Mihaiu la TVR 1, două echipe sunt chemate să se exprime, de pe poziţii antagonice, pe marginea unor teme politico-sociale sau economice de actualitate, privite între bine şi rău. Invitaţi sunt reprezentanţi ai oficialităţilor, jurnalişti şi psihologi, care vin cu argumente pertinente, iar concluziile le trag publicul şi telespectatorii.

Din octombrie 2013, Liviu Mihaiu a revenit la TVR 1. Printre subiectele dezbătute la Între bine şi rău în sezonul trecut s-au numărat eutanasierea câinilor fără stăpân, torţionarii, exploatările de la Roşia Montană, republică sau monarhie, ce vor bărbaţii de la femei şi ce vor femeile de la bărbaţi, unirea cu Basarabia sau comunism versus capitalism.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu