Skip to main content

Schimb de replici între jurnalişti. Dan Tăpălagă spune că Elena Udrea ar fi acţionar la EVZ. Silviu Sergiu: Confirm doar că Dan Andronic are peste 90%

 

Dan_Tapalaga_nasulTV

Publicitate

Gâlceava a pornit de la Dan Tăpălagă, care a spus că la EVZ ar fi acţionar Elena Udrea, iar răspunsurile de la EVZ nu au întârziat să apară. „EVZ a început sa facă şedinţe de sumar cu acţionarii în direct la B1: Udrea, Andronic completaţi de Mircea Marian, Silviu Sergiu şi Laura Ciobanu”, a scris jurnalistul Dan Tăpălagă (HotNews) pe pagina sa de Facebook. „Dacă era doar cu ziarişti, mai mergea, dar aşa amestecate arată cam penibil”, a mai completat el.

La scurt timp după afirmaţiile lui Tăpălagă, au venit şi replicile a doi dintre cei vizaţi, Dan Andronic, acţionar la Evenimentul zilei, şi Silviu Sergiu, redactor-şef adjunct.

Silviu Sergiu: „Ce ma frapează e că nu e prima dată când E. Udrea a fost in emisiunea pe care eu si colegii mei o facem la B1. (...) Acum, brusc, văd că intervenţia Elenei Udrea prin telefon, într-un moment în care ştirea momentului era demisia EBEI din PDL, nu e-n regula. Ok. Poate Dan ne explica si de ce?”

Jurnalistul de la Evenimentul zilei a scris inclusiv despre acţionariatul societăţii care editează cotidianul. „Cât despre acţionariatul EVZ, confirm doar că Dan Andronic are peste 90%. Cât despre acţiunile pe care le-ar deţine E. Udrea îl aştept pe Dan Tăpălagă să publice documentele care confirmă această stare de fapt. Sa discutăm profi”, a încheiat Silviu Sergiu.

De cealaltă parte, Dan Andronic îi dă un răspuns acid lui Tăpălagă: „Văd că Dan Dan Tapalaga lansează o idee aiuritoare în spaţiul public: Elena Udrea ar fi acţionar la EvZ. Pentru că aceasta a intrat în direct la una din emisiunile realizate la B1 TV. I-a răspuns Silviu Sergiu, dar eu n-aş face decât un comentariu. Oare modul delicat în care scrie Hotnews în ultima vreme despre Victor Ponta, are legătură cu faptul că a devenit acţionar, sau este prieten cu vreun acţionar? Sau măcar Sebastian Ghiţă... Înţeleg că Dan T e nervos că EBA nu mai candidează, dar de aici până la a ne ataca pe noi, cei de la EvZ, pare o cale destul de lungă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    mie imi place pmp. ideea ca eba ar putea fi pe listele pentru europarlamentare m-a dezamagit. anuntul ei ca nu va candida m-a mai linistit. totusi, pe liste e teodor baconschi, un gigel compromis prin celebrul vot de la ambasada romaniei la paris, pe vremea cand era ambasador. si, daca nu ma insel, elena udrea e si ea pe liste. atat timp cat astfel de personaje candideaza din partea oricarui partid, pentru mine e un semnal de alarma ca partidul ala nu e ok.
  • androidul cu sobolani androidul cu sobolani
    tapalaga suparat ca eba nu candideaza????? evz avea opinii rationale uneori. tapalaga si tolontan cred ca-s printre putinii nepartinitori. udrea trebuie sa dispara din spatiul public. atat.

Trimite un comentariu

sus