Skip to main content

Serialul "A fost odată ca niciodată" debutează azi la Diva Universal

 

A fost odata ca niciodata Serialul fantastic A fost odată ca niciodată are astăzi premiera pe Diva Universal, începând cu ora 21.00.

Publicitate

Serialul este difuzat exclusiv la Diva Universal, în fiecare miercuri.

Printre personajele acestui serial se numără Albă ca Zăpada, Făt-Frumos, Căpitanul Hook, Cenuşăreasa, Scufiţa Roşie, Zâna Cea Rea şi multe altele, care trăiesc în oraşul fictiv Storybrooke.

Despre serialul A fost odată ca niciodată. Cine sunt actorii?

Emma Swan (Jennifer Morrison, din serialul Dr. House) şi fiul ei în vârstă de 10 ani, Henry (Jared S. Gilmore, Robert Draper din Mad Men) descoperă că Storybrooke reprezintă, de fapt, rămăşiţele unei lumi paralele blestemată de diabolica Regina (Lana Parrilla).

Personajele din această lume, printre care se află şi părinţii Emmei - Albă ca Zăpada (Ginnifer Goodwin, Walk the Line, Something Borrowed, serialul Big Love) şi Făt-Frumos (Josh Dallas, din Thor) - nu-şi amintesc cine sunt.

Povestea personajului principal

Emma nu ştie asta, dar ea este fiica Albei ca Zăpada şi a lui Făt-Frumos, care au salvat-o din ţinutul de poveste şi au trimis-o pe Pământ când era bebeluş, pentru a scăpa de blestem.

Abandonată de mică, viaţa Emmei nu a fost deloc una magică. Iar când băiatul ei de 10 ani, Henry, pe care l-a dat spre adopţie cu ani în urmă, îi apare în prag cu o carte de poveşti, spunându-i că ea e copilul unor personaje de basm prinse în orăşelul Storybrooke, Emma crede că puştiul e nebun. Dar, curioasă din fire, îl aduce înapoi în oraşul cu pricina şi descoperă că Storybrooke ascunde multe secrete. Obsedată de control, Regina a devenit primarul localităţii şi l-a adoptat pe Henry.

Odată cu trecerea timpului, Emma începe să vadă dincolo de vrăjile acesteia, să creadă că poveştile sunt reale şi să spargă blestemul. În serial mai joacă şi cunoscutul actor Robert Carlyle, din Full Monty.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus