Skip to main content

Serviciul Român de Comedie debutează astăzi la Antena 1, cu Brenciu invitat. Show-ul, la bătaie cu un meci

 

src antena 1

Prima ediţie a emisiuni Serviciului Român de Comedie, Happy Show, va lua startul în această seară la Antena 1. Show-ul găzduit de Toni Grecu îl va avea invitat pe Horia Brenciu, care s-a alăturat de curând Antenei 1.

„În urmă cu vreo cinci ani, eram primul invitat la debutul pe ecran al SRC-ului. Tot un nou început este si cel de miercuri, 26 martie, de la ora 20.30, de la Antena 1. Practic, atât pentru mine, cât si pentru Toni, seara de miercuri constituie un... dublu debut.", a declarat Horia Brenciu.

În ediţia de debut a Happy Show, Brenciu va cânta, va juca, va juriza şi va fi bombardat cu întrebări. Alături de el vor apărea şi cei doi câştigători de la Vocea României (Pro TV), Julie Mayaya, care cântă în formaţia SRC, şi Mihai Chiţu.

La concurenţă cu show-ul de comedie, Pro TV va difuza un meci de Cupa României, dintre Petrolul şi Astra.

Kanal D are programat o emisiune de divertisment, Deschide camera comorilor, şi un serial de comedie, Fetele lu' dom' Profesor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vlad vlad
    Nu stiu dar de data aceasta cred ca SRCul a fost lider. Daca juca Steaua avea sigur asigurat audienta. Totusi SRC-ul a fost slab, nu a venit cu nimic nou, ba din contra i s-a facut promovare la greu pt Pro TV. Antena e lipsita de inspiratie, cum poti aduce fosti concurentii de la Vocea Romaniei cand sti ca ca ai in ograda Xfactor, inseamna ca Xfactor e un esec. Sau la Acces sa dezbati Sexy Morosanca care a aparut la Romanii au Talent. Zau ca astia de la Antene nu au imaginatie, chiar le face jocul celor de la Pro.
  • horia trenciu horia trenciu
    emisiune foarte slabă, cifre pe măsură.
  • Alexx Alexx
    Vezi sa nu... Se uita naiba la Petrolul-Astra...sau la Zgarciu...
  • serban serban
    Cronica Carcotasilor de 14 ani miercuri seara! Asta a "uitat" musiu obae!
  • FernandoDeLaCaransebes FernandoDeLaCaransebes
    ciorba reincalzita.... SRC din nou pa antene... rating 0 ... In aceasta seara PRO va fi pe locul 1, Kanald pe 2, iar Antena in cel mai bun caz pe 3
  • Robu Williams Robu Williams
    Intre Brenciu-Non-Stop Show si Capac-de-Kanal D, prefer carcotasii. La Prima.
  • vlad vlad
    Astia de la Antena 1 recunosc ca produsele lor nu sunt bune, daca promoveaza fostii concurenti castigatori de la Vocea Romaniei. Isi dau seama ca Xfactor este un esec.

Trimite un comentariu

sus