Skip to main content

Serviciul Român de Comedie debutează astăzi la Antena 1, cu Brenciu invitat. Show-ul, la bătaie cu un meci

 

src antena 1
Prima ediție a emisiuni Serviciului Român de Comedie, Happy Show, va lua startul în această seară la Antena 1. Show-ul găzduit de Toni Grecu îl va avea invitat pe Horia Brenciu, care s-a alăturat de curând Antenei 1.

Publicitate

„În urmă cu vreo cinci ani, eram primul invitat la debutul pe ecran al SRC-ului. Tot un nou început este si cel de miercuri, 26 martie, de la ora 20.30, de la Antena 1. Practic, atât pentru mine, cât si pentru Toni, seara de miercuri constituie un... dublu debut.", a declarat Horia Brenciu.

În ediția de debut a Happy Show, Brenciu va cânta, va juca, va juriza și va fi bombardat cu întrebări. Alături de el vor apărea și cei doi câștigători de la Vocea României (Pro TV), Julie Mayaya, care cântă în formația SRC, și Mihai Chițu.

La concurență cu show-ul de comedie, Pro TV va difuza un meci de Cupa României, dintre Petrolul și Astra.

Kanal D are programat o emisiune de divertisment, Deschide camera comorilor, și un serial de comedie, Fetele lu' dom' Profesor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu stiu dar de data aceasta cred ca SRCul a fost lider. Daca juca Steaua avea sigur asigurat audienta. Totusi SRC-ul a fost slab, nu a venit cu nimic nou, ba din contra i s-a facut promovare la greu pt Pro TV. Antena e lipsita de inspiratie, cum poti aduce fosti concurentii de la Vocea Romaniei cand sti ca ca ai in ograda Xfactor, inseamna ca Xfactor e un esec. Sau la Acces sa dezbati Sexy Morosanca care a aparut la Romanii au Talent. Zau ca astia de la Antene nu au imaginatie, chiar le face jocul celor de la Pro.
  • Astia de la Antena 1 recunosc ca produsele lor nu sunt bune, daca promoveaza fostii concurenti castigatori de la Vocea Romaniei. Isi dau seama ca Xfactor este un esec.

Trimite un comentariu