Skip to main content

Soția lui Răzvan Fodor îl înlocuiește pe Solcanu la Poveștiri de noapte

 

Cabral si Irina Fodor, Povestiri de noapte
Cabral și Irina Fodor, prezentatorii Poveștiri de noapte, Acasă

Publicitate

Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, va prezenta alături de Cabral emisiunea "Poveștiri de noapte", începând din 24 martie, la postul de televiziune Acasă.

Aceasta îl înlocuiește pe Mircea Solcanu, coprezentator al emisiunii "Poveștiri de noapte", care a fost concediat, la începutul lunii februarie, după ce a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa familiei lui Ionuț, copilul ucis de maidanezi.

Acasa TV va difuza emisiunea "Poveștiri de noapte", de luni până joi, de la ora 22.30.

Dupa o perioadă plină de castinguri, Irina Fodor a fost aleasă drept cea mai potrivită parteneră a lui Cabral la pupitrul emisiunii “Povestiri de noapte”, se arată într-un comunicat al postului Acasă TV.

Soția lui Răzvan Fodor - prezentatorul emisiunii MasterChef de pe Pro TV (post din același grup cu Acasă) - face parte din echipa de la Poveștiri din 2012.

Cabral, despre noua sa colegă:

“Au fost câteva săptămâni de castinguri după care o altă perioadă în care echipa a deliberat. Am ales pe cineva care deja face parte din gasca de la Povestiri, deja stie pulsul, este deja implicata in productie si are la indemana mijloacele de exprimare proprii emisiunii. Irina este unul dintre reporterii nostri de baza, toata lumea a cazut de acord ca merita o sansa si ca se potriveste perfect”, a spus Cabral.

Despre Irina Fodor

  • Irina Fodor a terminat Facultatea de Jurnalism in cadrul Universitatii Bucuresti.
  • Este reporter de la varsta de 19 ani, iar din 2012 s-a alaturat echipei de la Povestiri.
  • Irina Fodor o sa continue sa faca reportajele pentru emisiunea de la Acasă.

Citește și:

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu