Skip to main content

Stelian Tănase, şeful TVR: Am întreaga susţinere din partea premierului

 

Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_IurkiewiczStelian Tănase, directorul general interimar al televiziunii publice, a primit sprijinul puterii pentru a salva Televiziunea Română, potrivit unei declaraţii oferite Evenimentului Zilei.

Publicitate

După ce s-a întâlnit vineri cu premierul Victor Ponta, şeful interimar al TVR spune că se bucură de susţinere pentru a putea redresa economic televiziunea publică.

"Am avut vineri o discuţie de o oră cu premierul Victor Ponta despre situaţia TVR. Aşa cum am mai spus, televiziunea publică este în pericol să intre în incapacitate de plată. Am întreaga susţinere din partea premierului", a declarat directorul interimar pentru Evenimentul Zilei, fără a intra însă în detalii privind căile de salvare a televiziunii publice.

Într-un interviu publicat săptămâna trecută de Mediafax, Stelian Tănase, directorul general interimar al Televiziunii Române, declarat că TVR este în pericol să intre în incapacitate de plată chiar în acest an, precizând că instrumentele pentru salvarea televiziunii se află la Guvern şi la liderii politici.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ștefan Ștefan
    Televiziunea Romînă ar face mai bine să dea faliment că și așa plătim degeaba.
  • geo geo
    din pacate, nu prea mai aveti increderea publicului, a se citi a marii parti a celor obligati sa va plateasca lunar un euro...
  • livia pila livia pila
    Nea Stelic, atunci sa plateasca dl.Ponta amenda de 70000 de lei de la CNA, una dintre marile realizari ale mandatului d-tale de om marcat de ratare.
  • mihai mihai
    Pai daca are toata sustinerea propun sa faceti o ancheta despre plagiat la Jurnal si sa il invitati pe Plesu la un interviu .Nu mai zic de o analiza despre cum patim cea mai scumpa benzina din Europa de la 1 aprilie .

Trimite un comentariu

sus