Skip to main content

MUTARE. Suleyman Magnificul se va bate cu Next Star, Las Fierbinţi şi Românii au talent. Serialul se mută joi şi vineri

 

Suleyman_Magnificul_libertatea

Publicitate

Mutare strategică la Kanal D. Serialul Suleyman Magnificul, care domina serile de marţi, va fi difuzat două zile pe săptămână, în zilele de joi şi vineri. În mod special, în această săptămână serialul va avea trei difuzări: azi, joi şi vineri.

Serialul “părăseşte” seara de marţi, unde era lider de audienţă, pentru două zile de competiţie puternică, dominate de alte producţii.

Joia, atât Pro TV, cât şi Antena 1, au programate emisiuni de forţă: Next Star, talent-show-ul cu copii prezentat de Dan Negru şi Las Fierbinţi, serialul de comedie de pe Pro TV.

Vinerea este, de departe, seara Pro TV, post care difuzează noul sezon de la Românii au talent, emisiunea de divertisment cu cele mai bune audienţe ale momentului.

Suleyman Magnificul va fi difuzat joia şi vinerea de la ora 20.00. Luni şi marţi va fi difuzat pe Kanal D serialul turcesc Feriha. Marţea pe Antena 1 rulează filme, iar pe Pro TV va începe, săptămâna viitoare emisiunea culinară MasterChef.

Este pentru prima dată când serialul renunţă la zilele “tradiţionale de difuzare”. Primele sezoane ale producţiei turceşti erau la Kanal D lunea şi marţea.

De-a lungul timpului, “sultanul” şi-a trecut în palmares victorii de audienţă importante, împotriva unor producţii precum MasterChef şi Vocea României.

Despre mutarea serialului Suleyman Magnificul joi şi vineri a scris şi Radardemedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    eu nu cred ca turcii urmaresc neaparat audienta, ci bani mai multi din publicitate...
  • constantin constantin
    nu mai are farmecul care il avea la inceput ,il lungeste aiurea ,abia astept sa se termine
  • constantin constantin
    ce bine ca il va difuza joia si vinerea asa se va termina mai repede
  • andrei-constantin andrei-constantin
    poate joia va fi lider de audienta desi am mari rezerve,intrucat emisiunea cu copii de la antena 1 are si ea audienta mare ,iar vinerea sa treaca peste romanii au talent ,n-are nici o sansa ,turcii isi cam dau singuri in cap cu decizia asta ar fi trebuit ca zilele de difuzare sa ramana aceleasi luni si marti iar ferhia sa il puna miercuri !!!
  • parerea mea parerea mea
    O mutare plina de curaj. Mesajul kanal D pare sa fie:" vrem sa ne batem pentru primul loc, de aceea nu mai programam serialul in zilele cand competitia are emisiuni cu audienta mai mica"!
    Chiar sunt curios de impactul pe care il va avea vineri, joi au sanse mari sa fie lideri, mai ales ca incep la ora 20,00, deci pe intersectia cu Las fierbinti, au sanse mari sa fie pe primul loc (mai putin la commercial).
    Ramane intrebarea: ce vor face daca vor avea audiente mai mici decat luni/marti, asa cum cred ca ar fi logic sa se intample? Il muta la loc?
  • Expertul, Expertul,
    @Geo, Emisiunea romaniiautalent nu se va muta de vinerea, romanii s-au obisnuit cu ziua de vineri, dar cred ca antenistii vor fugi din calea lui suleyman, cu next star. ProTV nu s-a speriat de suleyman, martea, cand a difuzat Master Chef, si tu crezi ca vor avea probleme vinerea, cand difuzeaza cel mai urmarit program, din istoria masurata a televiziunii din Romania? Mutarea asta e foarte buna pentru ProTV, practic martea, Master Chef va spulbera concurenta.
  • geo geo
    ce decizie traznet au luat turcii...sa se mute vinerea cu superserialul lor...ptr a aduce mai multi bani din publicitate, cu siguranta. ma astept la un transfer al emisiunii Romanii au talent simbata seara, poate de saptamina viitoare...insa tare mi-e teama ca turcii se vor muta cu sultanul lor simbata. apropo, chiar nu exista niste grile fixe de tot ne mutam cu emisiunile si serialele cind si unde dorim, netinind cont de interesele telespectatorilor?

Trimite un comentariu

sus