Skip to main content

VIDEO - SpotON. Soțul de la Mercador vreau un câine lăngă cele opt pisici ale soției. Vodafone îl aduce în scenă pe Adrian Șoferul

 

mercador

Publicitate

„Soțul” caută pe Mercador un câine pe lângă pisicile pe care „soția” le-a adoptat, BCR spune povestea Capra cu trei iezi în variantă contemporană, iar Vodafone scoate un nou personaj: Șoferul.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare de peste weekend. Rubrica SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Soțului și soției le cam plac animalele. Soția e înnebunită după pisici așa că și-a luat de pe Mercador pe Loredan, Sophie, Florica, Metisa, Marțipan, Plăcintă, Lara și Zorică („Zorro, până de curând”). Acum e rândul soțului să-și caute un câine. Tot pe Mercador.
  • BCR vine cu o nouă poveste, în care personaje principale sunt trei iezi obraznici. Așa că mama s-a împrumutat la BCR pentru a le face iezilor loc de joacă în...garaj.
  • Vodafone aduce un nou personaj în campania Românii au inițiativă. După Ghiță Ciobanul compania telecom îl prezintă pe Adrian Oprea, șofer de tir. Tiristul merge prin țară și îi face declarații de dragoste iubitei: „Te iubesc cât e Oltul de lung” sau „Te iubesc câți kilometri mai am până la Nădlac”.

În continuare, spoturile obținute cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont

Mercador

BCR - Trei iezi

Vodafone - Camionagiul

Coca-Cola

Fanta

Lidl

Lidl

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu