Skip to main content

"Vrei să fii milionar?", cu Virgil Ianțu, începe săptămâna viitoare. Prima TV îl pune la bătaie cu România Dansează și Te cunosc de undeva

 

Virgil IantuEmisiunea Vrei să fii milionar?, prezentată de Virgil Ianțu, revine din 22 martie la Prima TV, postul de televiziune care a realizat pentru prima oară în România acest format.

Publicitate

ÎN WEEKEND. Show-ul de cultură generală, care pune în joc un milion de lei, va fi difuzat de Prima TV în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20.30.

Despre revenirea lui Virgil Ianțu cu emisiunea "Vrei să fii milionar?" la Prima TV, Paginademedia.ro a scris AICI.

Virgil Ianțu, prezentatorul emisiunii "Vrei să fii milionar?":

"Mă bucur să revin la cârma acestei emisiuni, unul dintre cele mai dragi formate pe care l-am prezentat vreodată. Îi invit pe toţi românii să se înscrie la concurs deoarece ştiu că pot şi că merită să câştige premiile puse în joc", a spus Virgil Ianţu.

Virgil Ianțu a prezentat formatul "Vrei să fii milionar?" și la Kanal D, televiziune de care s-a despărțit la finalul anului 2012. Acesta se alăturase postului deținut de trustul Dogan, în vara lui 2011 pentru proiectul "Vrei să fii milionar?", după cum Paginademeida.ro a relatat AICI.

Weekend-ul acesta echipa "Vrei să fii mlionar?" organizează preselecțiile pentru cei care vor să participe la concursul de cultură generală prezentat de Virgil Ianțu la Prima TV.

"Sâmbătă, 15 martie, şi duminică,16 martie, începând cu ora 13.00, echipa Vrei să fii milionar? îi aşteaptă pe toţi cei care doresc să se înscrie la concurs în centrul comercial Plaza România", se arată într-un comunicat de presă al postulu Prima TV.

Cu cine se bate pentru audiență emisiunea "Vrei să fii milionar?"

Prima TV a programat celebra emisiune de cultură generală "Vrei să fii milionar?" pe același interval orar cu două show-uri de divertisment de pe Antena 1.

Emisiunea prezentată de Virgil Ianțu va fi difuzată de Prima TV în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 20.30. Astfel, "Vrei să fii milionar" va intra în bătălia audiențelor cu două dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment ale postului Antena 1. Este vorba de emisiunea de divertisment "Te cunosc de undeva!", difuzată de Antena 1 sâmbăta în intervalul 20.30 - 23.45 și talent-show-ul "România dansează", programat duminica tot de la ora 20.30.

Emisiunea România dansează s-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai vizionate emisiuni de divertisment din 2013 de la Antena 1, după NextStar, care a fost liderul stației. Iar "Te cunosc de undeva" a fost a treia emisiune de divertisment de la Antena 1.

Potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro, România Dansează a avut o audiență la nivel național de peste 1,5 milioane de telespectatori, în medie, pe ediție. În timp ce emisiunea "Te cunosc de undeva" a fost urmărită de aproape 1,4 milioane de telespectatori din target-ul național.

Despre formatul Vrei să fii milionar?

Produs pentru prima dată în Marea Britanie în 1998, Vrei să fii milionar? este unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune din întreaga lume. Vrei să fii milionar? este un format al 2waytraffic - divizia de distributie a Sony Pictures Television. La nivel mondial, emisiunea are o audienţă medie de 19 milioane de telespectatori.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu