Skip to main content

24 Aprilie. Preşedintele SRR, Ovidiu Miculescu, declarat incompatibil de Curtea de Apel

 

ovidiu-miculescu-cristi-movila

Publicitate

DECIZIE. Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis că preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Ovidiu Miculescu, a fost în incompatibilitate, după ce a ocupat simultan funcţia de membru în Consiliul de administraţie al SRR şi pe cea de manager în Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR), timp de doi ani. Decizia nu este definitivă, scrie Adevărul care citează Mediafax.
Curtea de Apel Bucureşti a decis să respingă contestaţia formulată de Miculescu împotriva raportului realizat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Decizia Curţii de Apel Bucureşti nu este defintivă şi poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare, iar o eventuală contestaţie se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).
Curtea de Apel Bucureşti a decis că preşedintele SRR, Ovidiu Miculescu, a fost în incompatibilitate


EXERCIȚIU DE PR. Jurnalistul Moise Guran analizează, pe blogul personal, modul în care presa a relatat episodul de marți cu vizita premierului Victor Ponta într-o comună afectată de inundații din Teleorman și limbajul necivilizat pe care l-ar fi folosit la adresa ministrului Apelor, Doina Pană, scrie Evenimentul zilei.

Moise Guran spune că vizita premierului a fost un "exercițiu de PR guvernamental" care a avut rezultate diferite, în mass-media din România, folosind drept exemple relatările oferite de TVR și ProTV.
"La ProTV exercițiul de PR al premierului a eșuat înfiorător. Și asta pentru că reporterul respectiv nu a făcut un reportaj despre inundații, ci despre un premier ieșit la plimbare la inundaţii. Dar ce, la TVR reportajul n-a fost tot despre premier? (…) Aparent, reportajul TVR s-a concentrat pe problemele oamenilor și, tocmai pentru că n-a tușat grotescul situației cu barca trasă de pompieri, s-a încadrat perfect în planul de PR pus la cale de cei care l-au trimis pe Ponta la inundații. (...)"
Moise Guran: La cine a mers şi la cine n-a mers PR-ul guvernamental


DEMOLAREA CHIOȘCURILOR. Primăria Craiova a început marţi acţiunea de demolare a chioşcurilor de presă din oraş după ce în urmă cu o lună Consiliul Local a aprobat rezilierea celor două contracte de asociere cufirma Mediapress Investment SRL care aveau ca obiect exploatarea în comun a unei reţele de distribuţie a presei în oraş, scrie Capital.

 

Primăria a trecut la demolarea chioşcurilor din centrul oraşului după ce pe 18 aprilie i-a trimis firmei Media Press Investment somaţii prin care îi solicita să-şi desfiinţeze aceste construcţii despre care afirmă că ocupă terenul proprietatea municipiului Craiova fără forme legale.
Primăria Craiova a început demolarea chioşcurilor de presă din oraş


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • corect titlul ar fi trebuit scris asa: "Preşedintele SRR, Ovidiu Miculescu, declarat incompatibil SI de Curtea de Apel". ANI a fost prima care l-a declarat incompatibil in octombrie anul trecut, dar miculescu are obraz gros si in loc sa se care a fortat legea si a ramas!

Trimite un comentariu