Skip to main content

25 aprilie. Canada: Ziarele pe suport digital câştigă tot mai mult teren în faţa celor tipărite. Nokia va fi redenumit

 
PUBLICITATE ONLINE
PUBLICITATE ONLINE

Sursa foto: Capital
Sursa foto: Capital

Publicitate

PRESA ONLINE. Un număr din ce în ce mai mare de canadieni preferă să citească ziarele pe suport digital, în detrimentul versiunilor tipărite, cititorii rămânând totuşi fideli presei scrise, se arată într-un studiu publicat miercuri, scrie Mediafax.
"În fiecare zi, aproape jumătate dintre adulţii cu vârsta sub 50 de ani" citesc un ziar pe tabletă, pe un telefon inteligent sau pe un calculator, a precizat NADbank, un institut de cercetare a presei.


Canada: Ziarele pe suport digital câştigă tot mai mult teren în faţa celor tipărite


REBRANDING. Brandul Nokia, cândva dominant pe piaţa telefoanelor mobile, va deveni în curând istorie, deal-ul de 5,4 miliarde de dolari dintre producătorul finlandez şi Microsoft urmând să ducă la redenumirea terminalelor în Microsoft Mobile, conform unor informaţii "scurse” de la parteneri ai companiilor, scrie Wall-Street.ro.
Divizia de mobile Nokia va fi rebranduita în Microsoft Mobile Oy, odată ce deal-ul dintre Nokia şi Microsoft se va încheia, luna această, conform unei scrisori către furnizorii Nokia.
Asistăm la moartea unui brand? Nokia va fi redenumit Microsoft Mobile Oy


SERIAL TV. Postul american HBO va coproduce în colaborare cu BBC o miniserie TV inspirată din bestsellerul "The Casual Vacancy" al romancierei J.K. Rowling, creatoarea francizei "Harry Potter", notează Mediafax.
Filmările pentru această nouă producţie de televiziune vor debuta în vara acestui an în sud-vestul Angliei. Miniseria va avea trei episoade cu o durată de o oră fiecare, informează screendaily.com.
HBO şi BBC vor adapta romanul "The Casual Vacancy" al scriitoarei J.K. Rowling într-o miniserie TV


JURNALIST ELIBERAT. Jurnalistul american Simon Ostrovsky, capturat luni de separatişti proruşi în estul Ucrainei, a fost eliberat ieri, scrie Mediafax.
"Primarul" autoproclamat din Slaviansk, Viaceslav Ponomarev, confirmase marţi seară că jurnalistul se afla în sediul Serviciului local de Securitate (SBU), aflat sub controlul separatiştilor proruşi.
Statele Unite exprimaseră îngrijorare în legătură cu informaţiile privind capturarea jurnalistului, cerând Rusiei să utilizeze influenţa pentru eliberarea acestuia.
Ziaristul american capturat de separatişti în Ucraina a fost eliberat


PARTENERIAT. Grupul american Amazon, un gigant în domeniul distribuţiei online, a anunţat miercuri că a încheiat un acord exclusiv de amploare cu postul de televiziune HBO, care va îmbogăţi serviciul sau de video în streaming cu multe seriale foarte cunoscute, precum "Clanul Soprano", scrie DailyBusiness.ro.
Începând din 21 aprilie, toate sezoanele din câteva seriale considerate clasice, precum "Clanul Soprano", "The Wire" şi "Six Feet Under", ca şi primele sezoane ale unor seriale mai recente precum "Boardwalk Empire" şi "True Blood" vor fi adăugate în serviciul "Prime" al grupului Amazon.
Amazon a încheiat un contract exclusiv cu HBO

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus