Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Antonescu, live doar la unele posturi de știri, nu și la Antena 3 și România TV

 

Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161552.bmp

Publicitate

Crin Antonescu nu-și mai găsește locul la unele posturi de știri nici cu declarații. Ieșirea sa publică în care a comentat atitudinea din ultima vreme a președintelui și a premierului a fost difuzată de patru posturi de televiziune. „Băsescu și Ponta fac țara de râs”, a declarat Antonescu.

Mesajele lui Antonescu au fost difuzate live de către toate posturile de știri, mai puțin Antena 3 și România TV.

În timpul discursului lui Antonescu, care a durat în jur de 10 minute, Antena 3 a avut o dezbatere despre cazul terenurilor de la Nana și un breaking news despre Ovidiu Silaghi care a câștigat un proces în fața ANI. Pe de altă parte, România TV a avut știri de fapt divers despre doi frați care se ceartă pe avere.

Declarațiile publice ale lui Antonescu au fost preluate, live, de Digi 24, B1 TV, Realitatea TV și chiar TVR News.

Ce au titrat posturile de știri: 

 • TVR News: Băsescu și Ponta fac țara de râs. Ce este această poveste de prost gust?
 • Digi 24: V. Ponta și-a pierdut controlul. Nu ne putem bate joc de instituțiile statului.
 • B1 TV: Ponta fuge cu biroul la Ministerul Apărării.
 • Realitatea TV: În sediul Guvernului Ponta crede că e ca la mall?
 • Antena 3: ANI, îngenucheată din nou de instanță
 • România TV: Ceartă pe avere, frații și-au incendiat mașinile

Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161552.bmp Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161558.bmp Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161601.bmp Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161609.bmp Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161616.bmp Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161622.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Mirciulica,
  Cand Antonescu era vedeta A3, prezent aproape in fiecare seara in diverse emisiuni, in persoana sau prin telefon, imi amintesc ca erai un mare sustinator al lui, credeai ca este salvarea Romaniei. Sa inteleg ca te-ai razgandit?
  Ceea ce subliniaza acest articol este altceva: faptul ca televiziunile "de partid si de stat" nu au nimic de-a face cu "interesul public" pe care il pomenesti. Nu sunt obligate sa preia nicio conferinta de presa sau declaratie, dar daca vor sa fie considerate profesioniste si obiective, ar trebui sa o faca, chiar daca cel care vorbeste nu este in gratiile patronilor.
  Acesta este si motivul pentru care A3 si Raitaru sunt catalogate drept posturi de propaganda, la care se uita doar fanaticii sau cei care sunt obligati de profesie sa o faca.
 • Antonescu ”nu are nici un trust in slujba lui”? Nu e chiar asa! A avut Antena 3 (trustul INTACT), care ii ridica pur si simplu osanale, si mai are inca Realitatea TV ( vezi emisiunile lui Rares Bogdan, Lavinia Sandru, interventiile lui Gusa etc.).
 • Antonescu este penibil pt ca nu pot uita iesirile pe care le avea in perioada interimatului la Cotroceni ... absolut isterice si pline de ridicol!!!!
 • si ma rog de ce toate televiziunile de stiri ar trebui sa arate declaratiile live a tuturor oamenilor politici?
 • Asa cum bine stiti, o institutie de presa nu e obligata sa preia un subiect.
  Chiar si legea liberului acces la informatii de interes public consfinteste acest lucru: nu esti obligat sa publici informatiile pe care le obtii.
 • Mego, esti intr-o mare eroare, Antonescu a fost criticat gratuit la Raitaru TV si cand exista USL-ul. Stia dl.Ghita de ce o face.... era informat despre faptul ca mai tarziu va fi fortzat sa plece din USL. Nu il vrea sistemul ca presedinte, nu il au la mana cu nimic. E singurul candidat important care nu are nici un trust in slujba lui si nici o acuzatie de coruptie impotriva lui. Romanii au inceput sa inteleaga acest lucru.
 • "Ieșirea sa publică în care a comentat atitudinea din ultima vreme a președintelui și a premierului a fost aspru criticată de către șeful PNL." = e ceva în neregulă cu fraza asta, poate o corectaţi
 • Asa e la noi, asa iti trebui d.le Cacarau,nu te pupa-i tu cu antenele lu' voiculescu si cu rtv-u lu' ghita ? Dupa ce ai mers mana-n mana cu ponta si clica lui acum vrei sa te dai Salvator de tara nene Cacarau.

Trimite un comentariu