Skip to main content

Cronica Cârcotaşilor împlineşte astăzi 14 ani

 
Cronica Carcotasilor la 14 ani
Cronica Carcotasilor la 14 ani

Cronica Carcotasilor la 14 aniÎn urmă cu fix 14 ani, Şerban Huidu realiza prima ediţie a emisiunii "Cronica Câşcotaşului", program care a devenit, un an mai târziu, "Cronica Cârotaşilor" odată cu venirea lui Mihai Găinuşă.

Publicitate

Pe 14 aprilie 2000, Şerban Huidu şi colegul său papagalul, cărora li s-au alăturat două Bebeluşe, lansau la Prima TV emisiunea "Cronica Cârcotaşului". Programul era difuzat în fiecare zi de luni până vineri şi avea o durată de 15 minute.

Un an mai târziu, Mihai Găinuşă se alătură cârcotaşului Şerban Huidu şi formează o echipă până în noiembrie 2011, când acesta din urmă a fost înlocuit de Codrut Keghes, alias "Dezbracatu".

În actualul sezon, lui Găinuşă şi Dezbrăcatu li s-a alăturat şi Oana Paraschiv, în rol de cârcotaşă. Oana Paraschiv este colega de matinal a lui Mihai Găinuşă, la Kiss FM.

"Timpul a trecut şi iată că de 14 ani, gafele crainicilor, circul din politică, fiţele vedetelor sau inepţiile difuzate de unii şi alţii sunt puse la zid, cu mult umor şi ironie fină, de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’, Puştiu’, Mistretzu’ şi Hrubaru, pe ritmurile celor mai în vogă hituri, pe care au dansat mai multe perechi de Bebeluşe", se arată într-un comunicat de presă al Prima TV.

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor este difuzată de Prima TV în fiecare miercuri seară, de la ora 20.30.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Buzdu Buzdu
    Huidu a plecat singur de la radio ca sa se bage in toate emisiunile la Prima , poate,poate uita lumea ce a facut si cat de rau vorbeste . Azi l-am vazut si la Bendeac ,dupa EpicShow ( o sa zica acum ca e producator la baietii aia si are dreptul sa se bage sau sa bage in program glumite despre el ca asa a vazut la Mona Segal ;) ) si cand nu intra el ii baga pe altii ( vezi fata aia de la radio care acum da stiri la matinal ).Daca Bendeac a avut ideea atunci jos palaria in fata lui ca a facut asta dupa mizeriile spuse de Huidu despre el .Pariez ca la anu va avea emisiunea lui la concurenta cu Mircea Badea :))) evident fara Gainusa sau Dezbracatu care vor face emisiune la Nasul TV .
  • Solange Solange
    +1
  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    Duca-se invartindu- se !
  • serban serban
    va rog nu o confundati pe Oana Paraschiv cu Oana Ionita e o diferenta mare! Si Serban Huidu nu a fost gonit de greci, a plecat singur!
  • geo geo
    Oana Paraschiv fosta Ionita a fost si dansatoare, in urma cu ceva vreme, la Cronica Circotasilor...
  • mihaita mihaita
    Oana Paraschiv a sarit din schema matinalului Kiss Fm in ziua in care Huidu a fost gonit de greci.

    Momentan a ajuns pe la un manital pe Prima Tv.

    In urma cererilor primite de la ascultatori, Gainusa a invitat-o pe Oana bebelusa blonda.
    A plecat si ea sa nasca, acum e alta voce feminina, nu stiu cine e pentru ca am renuntat sa ii ascult!
  • domnu foto domnu foto
    oana paraschiv a fost colega lui gainusa la matinal

Trimite un comentariu

sus