Skip to main content

Cum s-au descurcat, în martie, premierele de la Prima TV: Neam Trezit, Vrei să fii milionar şi Ştirile Times New Roman

 
Virgil Iantu
Virgil Iantu

Virgil Iantu

AUDIENŢE. În luna martie, Prima TV s-a relansat cu noi programe şi modificări în grilă. Ştirile Times New Roman, matinalul Neam trezit sau Vrei să fii milionar sunt doar câteva dintre noutăţile Prima TV. Cum s-au simţit în audienţe aceste schimbări?

Dintre toate premierele, cel mai bine a stat Vrei să fii milionar. La polul opus, cele mai slabe audienţe le-a avut, la capitolul divertisment, matinalul de la Prima.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele înregistrate de premierele Prima TV în luna martie.

Emisiunile, pe rând:

Show-ul Vrei să fii milionar, prezentat de Virgil Ianţu, a fost urmărit de 306.000 de persoane, din mediul urban, în cele patru ediţii difuzate pe parcursul lunii martie. Emisiunea lui Ianţu a înregistrat cifre peste media staţiei în prime-time.

Ştirile Times New Roman, prezentate de Dan Badea şi difuzate sâmbăta şi duminica de la 20.00, au avut un start mai slab. Producţia a înregistrat o medie, la nivel urban, de 164.000 de telespectatori, pe ediţie.

Emisiunea Cireaşa de pe tort, fără Horia Vârlan, a fost urmărită de 187.000 de persoane din mediul urban, la fiecare ediţie, cifre aproape de jumătate faţă de ediţiile din februarie, care au fost redifuzări. Pe lângă plecarea prezentatorului, o cauză a rezultatelor mai slabe este şi mutarea emisiunii de pe tronsonul 19.30 - 20.30, la ora 17.00.

Neam Trezit este o altă noutate de la Prima TV. Matinalul prezentat de Adrian Nicolae, Cosmin Nedelcu (Micutzu) şi Laura Belecciu a avut un start modest, cu o medie de 20.000 de telespectatori pe minut, în fiecare zi, la nivel urban.

Râzi şi câştigi, o emisiune cu compilaţi ale momentelor amuzante de pe internet a înregistrat o medie de 161.000 de telespectatori.

Emisiunea mondenă Click! a avut o medie de 127.000 de telespectatori pe ediţie, la nivel urban.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Trist ca avem asa ceva pe tv.Ma uit la Trasnitii, dar emisiunea de dimineata e pur si simplu o porcarie enervanta!
  • Cristi Albu Cristi Albu
    Emisiunea de dimineata este extrem de slaba, un umor de slaba calitate, ar trebui scoasa rapid din grila, nu prezinta nimic care sa ma faca sa o urmaresc.
  • andrei andrei
    Au scris gresit de la inceput (fara cratima) si dupa ce au vazut ca au dat cu bata-n balta, au dat-o pe: " pai era joc de cuvinte, stiti voi, neam = popor...etc". Penibili. Popor de agramati.
  • Hexe Hexe
    Daca te prindeai,,,filozof erai,,,si nu mai postai,,,,,,,
  • Hexe Hexe
    In primul rind, emisiunea este geniala, parerea mea, iar in al doilea, ai picat in derizoriu, este vorba de neam=popor,,,no more comment!
  • Solange Solange
    Lasa domle omul sa doarma, el face parte din neam doarme in continuare
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Este vorba de aceeași unitate de evaluare. Audiența medie înseamnă media de telespectatori în fiecare minut. Audiența medie pe ediție se referă la numărul de telespectatori pe minut, în fiecare edție.
    Atenție, vorbim de media de telespectatori în fiecare minut, nu de telespectatori unici, astfel că nu se poate face înmulțirea pe care o exemplifici în comentariu.
  • Nedelcu Camelia Nedelcu Camelia
    Buna ziua,
    De ce difera unitatea de evaluare in aceasta clasificare ? La emisiunea " Neam trezit " evaluarea se face pe minut in timp ce la restul emisiunilor se face pe editie. Dintr-un calcul simplu, inmultind 20000 telespectatori cu 180 min cat dureaza o emisiune ( adica o editie) , reiese ca " Neam trezit este de fapt pe primul loc . Astept explicatia dvs.

    Multumesc
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Este pe site si audienta emisiunii lui Mihai Bendeac
  • leana leana
    de ce nu dati ai audienta slaba a lui Bendeac?
  • Andrei Andrei
    Grilia actuala a postului e mult superioara celei anterioare, acum ramane sa vedem daca si publicul roman va observa asta.
  • mariusc mariusc
    Mai puneți un i la "compilați" ca va faceți de ras.
  • nemesis nemesis
    "Vrei să fii milionar" este singura emisiune de cultură autentică şi mă voi uita la ea cu mare plăcere atâta timp cât va fi menţinută în grila postului, Mă întreb, oare câţi dintre telespectatori ştiau că scaunul electric a fost inventat de un dentist, sau că Mănăstirea Durău a fost pictată de Nicolae Tonitza...
  • george george
    asta cu "neam" e din ciclul "Fiatent la Pro fm" , aia de la Profm Sibiu dadeau un FIAT second hand , ca premiu la un concurs local :(
  • daniel daniel
    pai... emisiuni facute pe genunchi de "profesionisti" din presa scrisa... ziaru' e una, televiziunea e alta...

Trimite un comentariu

sus