Skip to main content

DIN ARHIVĂ. Cum a interzis Giovanni Becali Evenimentul zilei la Rapid

 

evz_Giovani Becali_14 aprilie 2004
În urmă cu exact 10 ani, Giovanni Becali, pe atunci președinte la Rapid București, interzicea prezența jurnaliștilor de la Evenimentul zilei la „manifestările organizate de clubul de fotbal”.

Publicitate

De ce? „Fostul impresar, ajuns stăpân la gruparea campioană în urmă cu patru luni, s-a arătat iritat de interviul acordat de patronul George Copos, care îl indică pe președinte care fiind principalul vinovat de haosul care domnește în Giulești”.

Astfel, Giovanni le-a ordonat agenților de pază din „incinta bazei Pro Rapid”, să interzică accesul celor de la Evenimentul zilei. „Este decizia mea ca răspuns la articolele neadevărate pe care le-ați scris despre mine. Puteți să mă reclamați peste tot. Nu mă interesează. Cât voi fi președinte la Rapid, dumneavoastră nu mai aveți dreptul să intrați aici”, le-a răspuns Giovanni Becali jurnaliștilor Evz.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Laurentiu Ciornei...Unul dintre cei mai valorosi jurnalisti sportivi din Romania, dar si un OM cu un caracter deosebit! Respect, pe viata, unui desavarsit profesionist!
  • Articolul este scris de Laurentiu Ciornei, un fost mare jurnalist de la evz. El este si cel care declansase ruptura dintre Becali si Copos, luandu-i patronului un spumos interviu.. Acum nu mai aflam astfel de articole in presa..tare pacate.
    Faci un lucru bun Petrisor..:)

Trimite un comentariu