Skip to main content

Discovery va transmite în direct un salt în gol de pe Everest

 
Discovery,  Joby Ogwyn, Everest
Discovery, Joby Ogwyn, Everest

Discovery,  Joby Ogwyn, Everest Discovery Channel va transmite în direct pentru prima dată saltul lui Joby Ogwyn de pe vârful Everest cu ajutorul unui wingsuit (costum de zbor).

Publicitate

Acest eveniment impresionant va fi difuzat în luna mai, în 224 de ţări.

Discovery Channel continuă prin această transmisiune să prezinte în direct evenimente uimitoare, cum a fost traversarea Marelui Canion mergând pe un cablu, realizată de Nik Wallenda.

Înaintea marelui eveniment, telespectatorii vor putea urmări două programe dezvăluind antrenamentele intensive şi pregătirile lui Joby.

Programul special va culmina cu o transmisie în direct timp de 2 ore, în care alpinistul va urca pe Everest, iar în final va efectua saltul. Joby va coborî 3.000 de metri cu o viteză de 240 km/h.

Despre Joby Ogwyn

  • Prima dată când a escaladat Everestul, Joby avea 24 de ani, devenind cel mai tânăr american care a reuşit această performanţă.
  • În 2008, acesta a stabilit un nou record mondial pentru cea mai rapidă ascensiune a Everestului, ajungând de la baza versantului sudic până în vârf în doar nouă ore şi jumătate, în condiţiile în care în mod obişnuit traseul durează 3-4 zile.

Joby Ogwyn:

“Aceasta va fi încununarea visului meu. De mic copil mi-am tot imaginat cum ar fi să zbor. Şi nu m-aş putea gândi la un loc mai spectaculos decât Everestul pentru un zbor adevărat. Absolut tot ce am realizat până acum în viaţă nu a fost decât o pregătire pentru ceea ce urmează,” a declarat Joby.

În timpul antrenamentelor, Joby va face zeci de salturi-test în California, Florida, Utah şi în Alpii Elveţiei. După pregătiri minuţioase, va ajunge în Himalaya pentru antrenamentul final, iar după şase săptămâni de aclimatizare, Joby şi echipa lui vor fi pregătiţi să urce Everestul.

Cine produce evenimentul prezenta de Discovery?

Evenimentul prezentat în direct este produs de Peacock Productions pentru Discovery, cu Gretchen Eisele, Colleen Halpin, Benjamin Ringe şi Knute Walker ca producători executivi. Sharon Scott este President & GM al Peacock Productions. Howard Swartz este producătorul executiv pentru Discovery.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DS DS
    Corectați titlul, nu sunteți Prosport sau Gândul, nu utilizați expresii imbecile. Individul are parașută.

Trimite un comentariu

sus