Skip to main content

Expres Magazin, în variantă print, a reînviat

 

Foto: Sursazilei.ro
Foto: Sursazilei.ro

Publicitate

Publicația lansată în anii 90 de Mihai Cârciog și Ion Cristoiu a fost relansată pe print de către jurnalista Oana Stănciulescu, realizatoare de emisiuni la Antena 3.

„Într-un moment în care majoritatea publicațiilor aleg să-și continue existența exclusiv online și în care edițiile tipărite sunt mai degrabă o raritate, Expres Magazin se întoarce pe print.”, se spune într-un anunț pe site-ul publicației.

Primul număr al ziarului, ce va avea o apariție lunară, reunește articole semnate de jurnaliști de la ExpresMagazin.ro (Oana Stanciulescu, Razvan Zamfir), DCnews.ro (Bogdan Chirieac, Val Valcu, Razvan Dumitrescu, Crisan Andreescu), SursaZilei.ro (Andi Topala), Cotidianul.ro (Magdalena Popa Buluc), LumeaJustitie.ro (Razvan Savaliuc). Semnatari mai sunt și Sorin Roșca Stănescu, Petre Mihai Bacanu, Ilie Șerbănescu, Mircea Coșea, Dana Grecu, Marius Ghilezan, Adina Anghelescu, Nicolae Noica, Sorin Cucerai, Filip Iorga, Andreea Munteanu, Cătălin Vărzaru.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Jignesti o breasla intreaga daca pui termenul de jurnalist alaturi de numele din articol. Baietii aia sunt mai mult antenisti, niste trompete acefale ale patronului, ceea ce se vrea si ziarul...valoreaza ca ziaristi tot atat cat valoeraza ca realizatori tv, adica 0.
  • La emisiunea din 12. 04.2014, Oana Stanciulescu a spus referitor la Marea Sarbatoare de peste cca o saptamana :" Duminica Nasterii Domnului"!!?
  • Reînvie prin bască! Expres magazin a fost o revistă editată de trustul Expres, sub conducerea lui Ion Cristoiu, Ilenei Lucaciu şi a lui Daniel Tomescu (RIP). La vremea respectivă, publicaţia avea un tiraj de peste 300000 de copii săptămânal şi o echipă de reporteri, redactori şi investigatori excepţionali. Mazetele astea listate de Oana Stănciulescu au tot atâta legătură cu presa, câtă are şi revista cu cea originală.

    Oricum, nu e niciun motiv de indignare: se vor duce în cap înainte să imprime al doilea număr.
  • Nu stiam ca exista o aripa pro-liberala la Antene...din cite cunosc, jurnalistii trebuie sa fie apolitici, echidistanti, corecti, fara simpatii politice.
  • Majoritatea semnatarilor reprezinta aripa pro-liberala din Antena 3. Intre ei, Oana Stanciulescu este chiar o apropiata a PNL si o fanatica sustinatoare a lui Crin Antonescu.
  • Am fost niște ani buni redactor șef al acestei publicații și este un furt jalnic însușirea acestui titlu de lătrătorii de la mocirla antenelor. Doar două nume din lista noului Expres Magazin au publicat în revista de atunci. Nu se relansează această publicație, îi este doar furat titlu pentru manipularea informațiilor unde cei citați mai sus sunt ași.Nimic însă, nu mai miră pe nimeni astăzi, când mass media s-a degradat alarmant.
  • Avind in vedere ca editorul si majoritatea semnatarilor articolelor/comentariilor/editorialelor sunt angajati ori colaboratori ai Antena 3 este lesne de inteles ce directie va avea...spre disperarea lui Cristoiu.

Trimite un comentariu