Skip to main content

Firme din grupul MediaPro, suspectate de evaziune fiscală. Perchezitii la firme si persoane pentru o evaziune de 5 milioane euro.

 
protv
protv

Turnul Pro TV este deţinut de Adrian Sârbu. Americanii CME au halele din spate şi de lângă clădire

Publicitate

UPDATE 2: Sefa comunicarii si marketingului Pro TV, Lucia Antal, a declarat pentru Hotnews.ro ca aceste controale nu vizeaza compania Pro Tv S.A.
UPDATE. Potrivit primelor informaţii, Pro TV ar fi înfiinţat unele societăţi fantomă şi ar fi prejudicat statul, prin neplata impozitelor, scrie Digi24.

Politistii fac, marti, 28 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala, infractiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de 5 milioane de euro, anunta Mediafax, citat de HotNews.

Anchetatorii au descins la 20 de adrese din Bucuresti si la alte opt din judetul Ilfov, intr-un dosar aflat in instrumentarea Politiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucuresti, in care sunt vizate fapte de evaziune fiscala si spalare de bani. Printre firmele verificate se numara si Media Pro, care detine Pro Tv, potrivit B1 Tv.

Sefa comunicarii de la Pro TV a declarat pentru Hotnews.ro ca in acest moment nu are loc niciun control, cel putin la sediul din Pache Protopescu, nici in cladirile noi unde functioneaza acum compania, nici in cladirea veche, de la strada, care nu mai e in folosinta companiei incepand de astazi.

In aceasta cauza, 30 de societati comerciale sunt suspectate ca ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro, prin ascunderea sursei impozabile. In cadrul actiunii vor fi verificate relatiile comerciale dintre firmele vizate, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Fondatorul Pro TV, Adrian Sarbu, si-a dat demisia de la conducerea grupului international care detine aceasta companie, CME, in vara anului trecut. La sfarsitul lui 2013, la Pro TV a fost numit un nou director general, Aleksandras Cesnavicius, moment urmat de o serie de schimbari de management.

In acest moment, Adrian Sarbu conduce Mediafax Group.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    Poate ne mai lasa ctp cu propaganda, oricum nu știe decit din auzite.
  • Valentin Valentin
    Poate se mai lamuresc unii comentatori atotcunoscatori media : http://www.b1.ro/stiri/eveniment/cristian-tudor-popescu-perchezi-iile-de-la-mediapro-vizeaza-companii-de-film-din-buftea-nu-partea-de-media-video-79401.html
  • Gaetano Gaetano
    Da de unde stiai ?!! De la Antene sau de la radio Santz ? Sau poate de la Ponta TV ( rtv ) ??!!
  • vali vali
    La puscarie!!!!
  • Horea Horea
    @dya

    Din pacate nu e ... gluma!

    Stiam de mult timp ca PRO-ul nu-si prea plateste datoriile. Plecarea lui Sarbu a deschis insa usa spre nelegiuiri matusalemice.
  • gigi gigi
    A stiut el Sarbu de ce paraseste corabia...
  • dya dya
    Cat de tare ar fi sa fie o farsa de 1 aprilie!
  • Ne0 Ne0
    Sunt telespectator fidel Protv, dar daca au incalcat legea sa plateasca!!!!
  • Valentin Valentin
    Înţeleg că Pro FM a dat-o nostalgie. Se ascultă în draci Verdikt- "Vine poliţia". :)

Trimite un comentariu

sus