Skip to main content

Florin Călinescu și Loredana Groza, invitații Mondenilor la Prima TV

 

MondeniiFlorin Călinescu și Loredana Groza sunt invitați în ediția de mâine a emisiunii "Mondenii", difuzată de Prima TV începând cu ora 20.30.

Publicitate

Loredana va juca rolul de instructor de fitness şi pe cel al soţiei lui Dan Negru, într-o parodie a emisiunii “Vrei să fii milionar”, iar la finalul emisiunii va cânta împreună cu Mondenii piesa “Lumea ta”, potrivit unui comunicat de presă al Prima TV.

Florin Călinescu va interpreta rolul Naşul cel Mare, la care cei cinci Mondeni vor veni să ceară câteva sfaturi pentru succesul în televiziune. De asemenea, acesta va mai juca într-un scheci care, însă, rămâne o surpriză.

Show-ul Mondenii a debutat la sfârșitul lunii martie, într-o nouă variantă, live, fiind produs de Andrei Boncea.

Prima ediție a înregistrat audiențe slabe, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI. Show-ul a fost urmărit de 275.000 de persoane din întreaga țară, dintre care 139.000 erau din mediul urban.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca erau la ProTV ar fi avut audiente mult mai mari . Cred ca e singura emisiune de la Prima care are decor si filmari din zilele noastre . Dovada ca au nevoie de producatori noi. Ar fi fost bine ca baietii de la Cenzurat sa fie produsi tot de Boncea ... Ca Huidu ii tine in debara (asa cum ei au glumit ) si transforma emisiunea in Cronica 2 plina de scenete cu un decor saracacios in stilul VHS ul anilor 80 .
  • V-am zis, s-o scoată din echipă pe nasoala aia de Grămoşteanu, care ne sperie copiii, şi audienţele Mondenilor vor creşte subit.

Trimite un comentariu