Skip to main content

(P) BioGreens și ArtroHelp, noutățile primăverii de la Zenyth. Andreea Marin, imaginea BioGreens

 

ColonHelp Andreea Marin BioGreens

Publicitate

(P) Zenyth Pharmaceuticals, producătorul ColonHelp, și-a lărgit portofoliul în această primăvară, prin lansarea a două produse 100% naturale: BioGreens și ArtroHelp. Imaginea BioGreens este Andreea Marin.

Cu cele două produse, Zenyth a trecut dincolo de zona de detoxifiere, cu care a obișnuit consumatorul, și le oferă celor interesați de propria sănătate două soluții inovatoare în domeniul suplimentelor alimentare: BioGreens, primul superfood „green“ bio de pe piața românească, și ArtroHelp, cea mai complexă formulă pentru articulații.

ColonHelp ArtroHelp si Biogreens

BioGreens, campionul farmaciei verzi!

BioGreens vine ca o continuare firească a conceptului de detoxifiere lansat de Zenyth în urmă cu 5 ani o dată cu produsul ColonHelp. Concept puțin cunoscut la acea vreme, detoxifierea a devenit între timp un mod de viață pentru foarte mulți dintre noi și nu se poate vorbi despre primăvară fără a aduce în discuție detoxifierea.

Cu BioGreens însă, detoxifierea trece la un nivel superior și se asociază cu energizarea, cu alcalinizarea, acțiunile principale ale produsului. În plus, o dată cu BioGreens, Zenyth introduce în România un concept mai puțin cunoscut: „superfoods“ - superalimentele. „Superfoods“ sunt acele alimente bogate în principii nutritive, antioxidanți, vitamine, minerale, enzime, care au beneficii extraordinare pentru sănătatea noastră.

În formula BioGreens se regăsesc superalimente verzi, cu adevărat excepționale: grâu verde, orz verde, algele Chlorella și spirulina, germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de orz, mentă și extract de acerola.

Andreea Marin, imaginea produsului BioGreens

ColonHelp Andreea Marin

Imaginea produsului BioGreens este Andreea Marin, promotoare a stilului de viață sănătos. În urmă cu un an, Andreea Marin și-a schimbat radical stilul de viață: „Treceam printr-un blocaj al corpului meu și am înțeles că soluția optimă este detoxifierea. Așa am ajuns la o clinică din Turcia, unde am urmat un proces de detoxifiere.

Sunt adepta detoxifierii minte – trup – suflet! Îmi hrănesc mintea și sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi dă o stare pozitivă și evit sursele de stres inutile.

Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lăstari, alge, fibre... Dacă nu aveți timp să vă pregătiți singuri sucurile din plante verzi, dacă nu aveți întotdeauna la îndemână lăstari sau alge, vă recomand cu căldură produsul BioGreens!

Este un super-aliment extraordinar, din germeni, lăstari și alge, despre care m-am bucurat să aflu că acționează nu doar pentru detoxifierea corpului, ci și pentru un plus de energie și, mai ales, pentru menținerea frumuseții și tinereții pielii“.

Încarcă-te cu energia plantelor verzi din BioGreens!

ColonHelp cuplu

BioGreens este un produs premium, un superfood organic cu germeni, lăstari și alge. Am ales plante verzi pentru că ele sunt interfața noastră cu soarele, cu energia solară. Plantele verzi sunt adevărate baterii solare, ele absorb energia de la soare, pe care ne-o oferă nouă ulterior și ne dau un tonus mai bun.

Plantele verzi sunt un concentrat de energie. Sunt bogate în clorofilă, pigmentul care le dă culoarea verde, numit și „sângele verde“ al plantelor. Clorofila este molecula responsabilă cu fotosinteza - folosirea energiei solare pentru a transforma apa şi dioxidul de carbon în hrană pentru plante.

Clorofila are proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare şi, odată consumată, detoxifică şi oxigenează sângele şi îţi creşte nivelul de energie. Creierul și, în general, toate celulele organismului nostru funcționează la un nivel optim într-un mediu oxigenat. Nu doar nivelul energetic se îmbunătățește cu ajutorul plantelor verzi.

O cură cu aceste plante te ajută la drenarea ficatului și bilei, curăță tubul digestiv și îți îmbunătățește digestia“, arată Georgeta Licsandru, manager comunicare Zenyth Pharmaceuticals.

ColonHelp plante

Un atu al produsului BioGreens este folosirea ingredientelor uscate prin tehnici de ultimă generație: grâul și orzul verde, cei trei germeni (grâu, broccoli, orz) sunt uscați prin liofilizare (freeze-dried), tehnică inovatoare prin care ingredientele naturale își păstrează toate principiile active.

În momentul în care adaugi BioGreens în apă sau în suc de legume ori de fructe, el devine un aliment viu, bogat în enzime, antioxidanți, este ca și cum atunci ai stors sucul proaspăt.

Produsul BioGreens se adresează celor care îşi doresc un plus de energie, protecţie antioxidantă şi imunitate mai puternică, o metodă de detoxifiere naturală, de prevenire a îmbătrânirii şi a efectelor nocive ale stresului, veganilor şi vegetarienilor care se pot confrunta cu diverse carenţe nutritive sau celor care nu reușesc să consume zilnic suficiente legume crude.

BioGreens, produs premium 100% bio

Conceptul „bio“ a câștigat tot mai mult teren în România în ultimii ani. Ceea ce în urmă cu câțiva ani era un simplu moft a devenit în prezent un stil de viață pentru foarte mulţi români. Acest trend a dus la o mai mare atenție acordată factorului „sănătos“ în construirea dietei – de la citirea mai atentă a etichetelor, la cumpărarea de alimente direct de la producător până la alegerea alimentelor certificate „bio“.

Odată cu lansarea produsului BioGreens, Zenyth Pharmaceuticals se înscrie în acest trend şi le oferă celor preocupaţi de propria sănătate primul superfood din alimente verzi 100% organic.

ColonHelp BioGreens

Produsul BioGreens este disponibil sub formă de pudră (cutie cu 28 plicuri x 4 g) sau capsule (flacon cu 120 capsule). Informații și comenzi pe www.biogreens.ro.

ArtroHelp, cea mai complexă formulă pentru articulații!

Happy couple riding bicycle outdoors

A doua noutate a primăverii la Zenyth este gama ArtroHelp, cea mai complexă formulă pentru articulații de pe piața românească. Gama ArtroHelp include două produse cu acțiune sinergică: ArtroHelp Calm, antiinflamator natural, și ArtroHelp Repair, regenerator și protector articular.

Cu siguranță știați că durerile articulare sunt printre cele mai frecvente probleme de sănătate care afectează calitatea vieţii indiferent de vârstă. În caz de dureri articulare, primul lucru la care ne gândim sunt antiinflamatoarele. Din păcate, acestea acționează doar simptomatic, reduc durerea pe moment, însă nu acționează asupra cauzei, durerea putând să reapară oricând.

Gama ArtroHelp de la Zenyth acționează în ambele direcții: reducerea eficientă a durerii (ArtroHelp Calm) şi refacerea şi regenerarea articulaţiilor şi cartilajelor (ArtroHelp Repair).

Cristian Mărgărit: ArtroHelp, un produs revoluționar

ColonHelp Cristian Margarit

„În calitatea mea de consultant în nutriţie şi fitness am avut ocazia de a consilia foarte multe persoane cu probleme de articulaţii. Inclusiv eu m-am confruntat cu o hernie de disc avansată, pe care am reuşit să o ameliorez semnificativ prin nutriţie.

Am testat numeroase formule şi ingrediente şi am descoperit că singura cale de recuperare şi regenerare articulară este aceea de a oferi organismului pe termen lung materiale de construcţie necesare şi potenţarea lor cu enzime, extracte şi stimulatori de refacere naturali.

Având certitudinea că se poate oferi un produs mult mai bun decât tot ce există pe piaţă, m-am decis să valorific experienţa mea şi, împreună cu specialiştii Zenyth, am creat ArtroHelp, un produs revoluţionar, o formulă complexă şi completă, cu ingrediente 100% naturale şi în doze terapeutic suficiente! Recomand cu încredere ArtroHelp tuturor celor care au probleme cu articulaţiile, accidentări sau sunt în perioada de recuperare post-operatorie!“, explică Cristian Mărgărit, consultant în nutriţie şi fitness.

ArtroHelp Repair: Hrănește, repară și regenerează articulațiile!

ArtroHelp Repair este un supliment 100% natural, cu o formulă complexă pentru regenerarea și protecția articulațiilor. Administrat pe termen lung, ArtroHelp Repair ajută la regenerarea și funcționarea optimă a articulațiilor, precum și recuperarea mai rapidă în urma traumatismelor și a intervențiilor chirurgicale.

ArtroHelp Repair este un produs complet pentru articulații: oferă material de construcție pentru articulații și induce regenerarea articulațiilor și cartilajelor, asigură cofactori care stimulează asimilarea și formarea de colagen nou în organism, reduce durerea, inflamația și readuce starea de bine.

ArtroHelp Repair oferă beneficiile a 7 produse într-unul singur: un regenerator articular pe bază de colagen, un produs pe bază de glucozamină şi condroitină pentru încetinirea degenerării articulare, un calmant și antiinflamator cu Cissus quadrangularis și turmeric, un antioxidant cu vitamina C naturală și astaxantină, un relaxant muscular cu magneziu marin, un adaptogen cu ashwagandha pentru îmbunătățirea reacției la stres.

Ingredientele folosite sunt în doză terapetic suficientă: 5.000 mg colagen hidrolizat + enzime; 1.400 mg glucozamină + condroitină; 400 mg magneziu marin; Cissus, Turmeric, Ashwagandha; Astaxantină, Vitamina C Naturală (per 10 g produs).

ColonHelp ArtroHelp

ArtroHelp Calm – acţiune imediată în durere şi stări inflamatorii

ArtroHelp Calm este un supliment alimentar 100% natural, sub formă de capsule, cu acțiune imediată în durere și stări inflamatorii.

Datorită extractelor vegetale standardizate pe care le conține (hamei, Harpagophytum, salcie, rhodiola, piper), ArtroHelp Calm acționează rapid și eficient pentru diminuarea durerilor și a disconfortului provocat de afecțiunile articulare, fie ele cronice sau acute.

Unul dintre principalele avantaje ale produsului ArtroHelp Calm este acela că nu are efecte secundare, manifestări nedorite la nivel gastric, asemenea antiinflamatoarelor obișnuite. Pentru rezultate optime în recăpătarea mobilităţii, se recomandă asocierea celor două produse ArtroHelp.

ArtroHelp Repair este disponibil sub formă de pudră (cutie cu 28 plicuri x 5 g). ArtroHelp Calm este disponibil sub formă de capsule (flacon cu 28 capsule x 450 mg).

 

Informații și comenzi pe www.artrohelp.ro.

Primăvara aceasta alege să trăiești sănătos!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • acum cativa ani m-am dus la pomul laudat cu sacul si am dat cateva milione bune pe colonhelp, ceai, prafuri si pastile. le-am inghitit cu religiozitate si am asteptat ca proasta efectele fulminante in timp ce vizionam poze cu rahati colosali eliminati de diverse persoane din lumea mare! :) a dracului sa fie, dar la mine NIMIC! :( DAR NIMIC! :) cu marin in poza abia ca ma intreb ce se ascunde in compozitia suplimentelor!
  • Petrisor stim ca e pe bani dar chiar sa pui asemenea articol lung cat o zi de post?Nu cred ca cineva normal la cap ar putea citi asa ceva combina pe marin cu nu stiu care ,nu intelegi ce face fiecare in parte.sau nu aveau bani de 2 articole?poate ca produsele or fi bune, o fi ceva de capul lor dar comunicare e slaba de tot.

Trimite un comentariu