Skip to main content

(P) Simona Bălănescu, imaginea ColonHelp: "Te ajută să slăbești și să ai mai multă energie!" ColonHelp, numărul 1 în detoxifiere și slăbire.

 

formula as coperta final

Publicitate

(P) "ColonHelp reduce pofta de mâncare, te ajută să slăbești și să ai mai multă energie!", spune prezentatoare TV Simona Bălănescu Dragomir despre produsele de detoxifiere și slăbire ale mărcii.

Simona Bălănescu Dragomir, realizatoare tv de emisiuni de sănătate și promotoare a unui stil de viață sănătos, este imaginea ColonHelp.

Ce spune Simona Bălănescu despre produs?

"Alimentația nesănătoasă duce la intoxicarea colonului și a întregului organism. ColonHelp e gata să te ajute! Un produs cu adevărat natural pentru detoxifiere și reglarea metabolismului. Scapă de balonări, constipație, oboseală și dureri de cap.

ColonHelp reduce pofta de mâncare, te ajută să slăbești și să ai mai multă energie! Vrei un păr sănătos și un ten mai curat? Tot ColonHelp te ajută! Încearcă-l acum! ColonHelp este un produs pentru sănătate și frumusețe!".

ColonHelp: Detoxifiere. Slăbire. Sănătate

"Despre ColonHelp am aflat după multe încercări cu ceaiuri pentru slăbit, ceaiuri pentru detoxifiere și reglarea tranzitului intestinal. M-am hotărât să folosesc acest produs pentru că aveam probleme și cu constipația, și cu tranzitul. Am făcut o cură de 3 luni și m-am simțit extraordinar“, povestește Marilena P., 27 de ani.

Rezultatele foarte bune, vizibile în scurt timp de utilizare au convins-o pe Marilena ca și pe alte sute de mii de români să urmeze o cură de ColonHelp.

ColonHelp, numărul 1 în detoxifiere și slăbire

ColonHelp 2 - cutie

Lansat pe piață la jumătatea anului 2009, ColonHelp se menține de atunci pe locul 1 ca vânzări pe segmentul produselor pentru detoxifiere și slăbire din România. ColonHelp este mai mult decât un produs pentru detoxifiere și slăbire, ColonHelp este un stil de viață, un factor inspirațional și motivațional pentru sute de mii de români care au urmat o cură cu acest produs și au reușit să adopte un stil de viață mai sănătos!

"Tranzitul s-a reglat, am slăbit de la 59 de kilograme la 50, ceea ce pentru a mine a fost foarte bine și m-am hotărât să reiau cura. Nu mă mai balonez, pot să mănânc absolut orice. L-aș recomanda oricărui prieten care are probleme digestive și de tranzit pentru că își face efectul", continuă Marilena P. să povestească despre experiența cu ColonHelp.

De ce ColonHelp?

Statisticile arată că sănătatea românilor este în declin. România este pe locul 3 în Europa la obezitate, după ce în urmă cu câțiva ani eram pe locul 24. Numărul cazurilor de boli cardiovasculare, diabet a crescut foarte mult în ultimii ani. Principalii vinovați pentru toate acestea este stilul de viață și, în special, dieta.

Dieta românilor este foarte bogată în carne, în alimente rafinate, în dauna fibrelor alimentare din legume, fructe, cereale integrale. Potrivit statisticilor, în România se consumă în medie 60-85 kilograme de carne pe cap de locuitor, în vreme ce în UE, media este în jurul a 25 de kilograme.

Pentru menținerea sănătății ar trebui să consumăm 24-35 g fibre pe zi. Cei mai mulți dintre noi însă consumă doar 4-5 g. Pentru completarea aportului de fibre puteți folosi cu încredere ColonHelp!

ColonHelp este cea mai eficientă formulă de fibre de pe piață. Asocierea semințelor de in cu tărâțele de psyllium face din ColonHelp un ajutor sigur în detoxifierea organismului. ColonHelp reglează tranzitul şi rezolvă constipaţia, reduce balonările, ajută la controlul glicemiei şi la scăderea colesterolului, este un bun adjuvant în curele de slăbire.

Produsul ColonHelp îmbunătățește semnificativ starea de sănătate a persoanelor cu colon iritabil, afecţiune de care suferă 25% dintre adulţii din întreaga lume.

Dacă vreți să urmați o cură de detoxifiere, dacă vreți să vă îmbunătățiți stilul de viață și starea de sănătate, ColonHelp este răspunsul, iar primăvara – momentul potrivit.

Beautiful Young Woman Outdoors. Enjoy Nature. Meadow

Primăvara – anotimpul detoxifierii, anotimpul ColonHelp

Administrat într-o cură de trei luni în perioada primăverii, ColonHelp va îmbunătăţi funcţionarea întregului organism prin eliminarea toxinelor. Pe lângă reglarea tranzitului, reducerea refluxului gastric, dispariția balonărilor, o cură de ColonHelp vă va ajuta să aveți o imunitate mai puternică. De asemenea, cura de detoxifiere va elimina stările de oboseală.

Fibrele ColonHelp vă ajută să scăpați de kilogramele în plus fără să vă înfometați. ColonHelp acționează cu un balonaș gastric vegetal, care dă senzația de sațietate pentru mai mult timp. Sub acțiunea apei, fibrele își măresc de câteva ori volumul în stomac și, administrate înainte de mese, reduc considerabil capacitatea acestuia.

ColonHelp 4 balon gastric

"ColonHelp mi-a atras atenția pentru beneficiile sale, eu în ultimii ani urmând o cură de detoxifiere în fiecare primăvară, în special pentru menținerea tenului sănătos și curat și pentru sănătate. În trecut am mai luat tratamente pentru detoxifiere, dar nu pot spune că am observat mari schimbări.

După 5-6 săptămâni de ColonHelp am observat schimbările. Ce mi-a atras atenția a fost curățenia tenului. Mai apoi, am văzut că părul devenise foarte strălucitor și hidratat, foarte sănătos. Dar cel mai mult m-a încântat întărirea sistemului imunitar cu ajutorul ColonHelp", povestește Mariana K., o tânără din Oradea, care a urmat o cură de detoxifiere.

ColonHelp se bucură de susținerea a numeroase personalități ale vieții publice și medicale din România. Un exemplu este cunoscuta Simona Bălănescu Dragomir, realizatoare tv de emisiuni de sănătate și promotoare a unui stil de viață sănătos.

Simona Bălănescu Dragomir este și imaginea produsului ColonHelp.

Gama ColonHelp: produse de detoxifiere pentru toată familia

Pentru că nevoile oamenilor sunt diferite în funcție de vârstă, de starea de sănătate, Zenyth Pharmaceuticals a creat Gama ColonHelp:

• ColonHelp Clasic, detoxifiant și reglator intestinal, recomandat pentru detoxifiere, tranzit lent, menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei, pierderea kilogramelor în plus.

• ColonHelp Detox Forte: dacă vă doriți o cură de detoxifiere avansată și eliminarea simultană a toxinelor din colon și ficat.

ColonHelp Probiotic Forte: dacă aveți probleme cu imunitatea, dacă ați urmat un tratament cu antibiotice și, pe lângă detoxifiere, aveți nevoie de refacerea florei intestinale.

• ColonHelp Junior: dacă doriți un vitaminizant și detoxifiant blând în același timp, recomandat deopotrivă adulților, dar și copiilor.

ColonHelp 5 cutii

Mai multă educație, mai multă sănătate!

ColonHelp este un produs marca Zenyth Pharmaceuticals, companie preocupată permanent să ofere clienților cele mai avansate formule naturale pentru menținerea sănătății.

Produsele Zenyth au un standard de calitate foarte ridicat, atât ca și compoziție, cât și ca mod de ambalare. Toate produsele sunt fabricate în sistem integrat de management calitate-siguranță alimentară (ISO 9001:2008, ISO 22000:2005), certificat de organismul german Tüv Nord.

Pe lângă formulele 100% naturale ale produselor, un aspect la fel de importanta este credibilitatea pe care produsele Zenyth au câștigat-o în rândul consumatorilor. Aceasta și pentru că Zenyth Pharmaceuticals și-a transformat motto-ul „Mai multă educație, mai multă sănătate” în acțiune și este, probabil, singura companie de profil din România care nu oferă doar produse naturale cu acțiune eficientă dovedită, ci se implică activ, prin campanii media, în acțiuni de conștientizare a publicului larg asupra unui stil de viață sănătos.

Alege să fii sănătos și descoperă varianta de ColonHelp care ți se potrivește!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Colon help chiar ajuta ..dar nu peste noapte.Am slabit 20 de kg ,mi-am reglat transitul intestinal (curatat), nu mai am balonari si sunt OK. MULTUMESC....

Trimite un comentariu