Skip to main content

UPDATE. Parchetul neagă percheziţiile la domiciuliul lui Sârbu. Percheziţii acasă la Adrian Sârbu. Telefonul fostului şef al Pro TV, interceptat

 
Adrian Sarbu Digi
Adrian Sarbu Digi

Adrian Sarbu Digi

Publicitate

UPDATE. Potrivit unui comunicat citat de B1 TV, Parchetul spune că "nu se efectuează percheziţii la casa lui Adrian Sârbu şi nici la sediul Pro TV". Parchetul vorbeşte însă de percheziţii la persoane care au legătură cu domeniul media.

Date noi în cazul suspiciunilor de evaziune fiscală în cazul Pro TV.

Poliţiştii fac percheziţii şi acasă la Adrian Sârbu, potrivit postului Digi 24. Potrivit sursei citate, Adrian Sârbu a fost înştiinţat de avocaţii săi că sunt percheziţii în locuinţa sa.

Fostul şef al PRO TV este suspectat de evaziune fiscală, notează postul de ştiri, adăugând că telefonul lui Adrian Sârbu ar fi fost interceptat de-a lungul anchetei.

Dacă iniţial se vorbea de o posibilă evaziune fiscală de cinci milioane de euro, potrivit ultimelor informaţii, prejudiciul s-ar ridica la 20 de milioane de euro.

Reamintim că anchetatorii au descins astăzi la 20 de adrese din Bucuresti si la alte opt din judetul Ilfov, intr-un dosar aflat in instrumentarea Politiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucuresti, in care sunt vizate fapte de evaziune fiscala si spalare de bani.

Pro TV ar fi înfiinţat unele societăţi fantomă şi ar fi prejudicat statul, prin neplata impozitelor, scrie Digi24.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Da, o fi farsa de-al lui Maruta. I-a trimis fostului sef, DNA-ul acasa™...
  • paul S paul S
    teapa de 1 aprilie.

Trimite un comentariu

sus