Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Sfatul medicului: Pune-ți silicoane cu prețul vieții!

 

Presa de azi 29 aprilie AdevarulZiarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre cazul operațiilor estetice ilegale de la Spitalul de Arși din Capitală. Cotidianul a ales să trateze ca subiect o situație "halucinantă" în care un medic își sfătuiește pacienta să-și pună silicoane cu orice risc.

Publicitate

"Doctorul Cristina Isac, de la Spitalul de Arși din București, și-a convins o pacientă să facă implant mamar, deși specialistul ecograf i-a recomandat contrariul, spre a nu risca declanșarea unui cancer", relatează ziarul Adevărul.

Cotidianul central mai scrie că procurorii susțin că medicii "au deturnat complet scopul unității spitalicești - singura de acest fel din România - transformând-o în propria lor clinică".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte ale presei de astăzi:

  • ROMÂNIA LIBERĂ scrie pe prima pagină a ediției de astăzi despre liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii Republicii Moldova. "Adio vize, dar ce urmează?", titrează cotidianul editat de Medien Holding. România liberă se înreabă dacă "există un așa-numit orizont de aderare la UE pentru Republica Moldova", altfel, liberalizarea vizelor nu este decât o fază intermediară prin care a trecut și România.
  • JURNALUL NAȚIONAL are pe prima pagină un articol despre faptul că magistratul care l-a eliberat pe Radu Mazăre din arest a fost reclamat la CSM pentru sancțiuni. "DNA intimidează judecătorii", titrează Jurnalul Național. "DNA-ul condus de Laura Codruța Kovesi a reclamat-o la Inspecția Judiciară a CSM pe judecătoarea Rodica Cosma, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, solicitând cercetarea și, eventual, sancționarea acesteia deoarece a respins propunerea de arestare preventivă a primatului Constanței", mai scrie JN.
  • GAZETA SPORTURILOR își deschide ediția de astăzi cu subiectul meciului dintre Steaua și FC Brașov, care s-a încheiat cu scorul 3 - 0. "Roș-albaștrii s-au distrat și cu 'stegarii' demonstrând că nu au rival serios în prima divizie", mai scrie GSP. Cotidianul de sport titrează "Rîd de Liga 1".
  • LIBERTATEA scrie pe prima pagină că mai mulți parlamentari încearcă să-și convingă colegii să susțină majoararea propriilor indemnizații de la 1.000 la 3.000 de euro pe lună. "Șșșt... Hai să ne triplăm lefurile!", titrează tabloidul.
  • CLICK! scrie în ediția de astăzi despre regimul dur pe care l-a adoptat Gabriel Cotabiță. "Cântărețul a slăbit 10 kg ca să dea bine la tv", notează tabloidul. "Cotabiță, regim dur cu carne și pâine cântărite", titrează Click!.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu