Skip to main content

Protest Guerrilla în fața CNA: „Și licențiații merită licențe!”, „Nu vrem la fără frecvență”

 

protest guerrilla (3)
Câteva persoane, în frunte cu Liviu Mihaiu au venit astăzi în fața sediului Consiliului Național al Audiovizualului pentru a cere licenețele Radio Guerrilla.

Publicitate

„Nu vrem la fără frecvență” sau „Guerrilla nu moare și nici nu se predă” au fost câteva dintre mesajele afișate de angajații Radio Guerrilla.

Cele nouă persoane au mers în fața sediului CNA pentru câteva minute. După care, Liviu Mihaiu a urcat în sala de ședințe a consiliului pentru a participa la discuțiile despre licențele Radio Guerrilla.

La ședință au participat Liviu Mihaiu, directorul Radio Guerrilla, avocatul Gheorghe Piperea, Mura Frînculescu, director executiv Realitatea Media.

Membrii CNA au decis să amâne discutarea concursului de licențe pentru data de 20 mai.

Liviu Mihaiu, în fața membrilor CNA: „Suntem de şapte luni scoşi din aer, suntem părăsiţi în fiecare zi de un membru al redacţiei. Este o situaţie nedreaptă ca noi să fim într-un foc încrucişat între CNA şi Realitatea Media şi astfel cel mai premiat radio din România, un radio al societăţii civile şi al societăţii culturale, să fie pur şi simplu dispărut în aşteptarea ultimelor sentinţe, care pot dura şi ani de zile”, a spus Liviu Mihaiu.

Liviu Mihaiu a cerut consiliului să organizeze cât mai curând licitația pentru cele 23 de licențe ale Radio Guerrilla.

Mihaiu a venit însoțit de avocatul Gheorghe Piperea, cel care reprezintă și societatea E-Butique KFT în litigiile cu Realitatea Media, care a afirmat că „nu există niciun motiv pentru a întârzia punerea în aplicare a acestei decizii şi de a relua procedura de concurs pentru aceste 23 de licenţe.”

Din partea Realitatea Media, societatea care a deținut licenețele Guerrilla, a participat la ședință Mura Frînculescu: „Până la această dată nu există nicio hotărâre definitivă şi irevocabilă care să constate legalitatea deciziei care a stat la baza ridicării licenţelor Radio Guerrilla. Ca atare, apreciem ca prematură orice rediscutare făcută de Consiliul Naţional al Audiovizualului pe această temă, întrucât o soluţie irevocabilă a instanţelor de judecată poate răsturna oricând eventuala desfăşurare a unui concurs şi acordarea unor licenţe audiovizuale pentru radiodifuzori prin intermediul acestei modalităţi. Din punctul nostru de vedere, prin această modalitate a punerii pe ordinea de zi a acestui punct, CNA prefigurează o soluţie a instanţelor de judecată, ceea ce echivalează cu imixtiunea în cadrul puterii judecătoreşti, încercând practic să influenţeze o soluţie juridică care să determine o aparenţă de legalitate asupra Deciziei nr.535/2013."

Liviu Mihaiu_CNA

protest guerrilla (1) protest guerrilla (3) protest guerrilla (4) protest guerrilla (5) protest guerrilla (6) protest guerrilla (7) protest guerrilla (8) protest guerrilla (10) protest guerrilla (11) protest guerrilla (12) protest guerrilla (13)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Postul asta de radio chiar nu merita sa fie pus pe butuci.
    Totusi, personajul Liviu Mihaiu mi se pare de toata jena. Oameni d-astia mai vad si pe la coltul strazii, cu cate o bere in mana...aceeasi atitudine de rasa superioara, dar cu pleoape grele. Si bascalia aia de emisiune pe care o face la Gold, revista presei sau ce o fi, este un cosmar.
    Sa le dea naibi frecventa si sa-si vada de treaba. Lui Mihaiu i-as recomanda totusi sa ramana la munca de birou. Sigur are un barulet p-aproape.
  • Ce are s**a cu prefectura? Ma rog, unii simt nevoia sa isi dea singuri cu ciocanu peste c***e, chiar daca nu ii doare nimic.
  • comentarii aiurea de la personaje aiurea.guerrilla ramasese singurura statie de bun simt din fm-ul romanesc dupa disparitia cityfm.sper din tot sufletul ca macar in bucuresti sa avem guerrilla in fm.bafta.
  • Ce v-o mai placut USELEU mai Mihaiu si Dobrovolsky... Ce va mai place PONTA... Las ca daca mai faceti un pic de campanie pt. PESEDEU poate primiti si licentele din toamna, si un sediu sa emiteti de le Kiseleff... La sigla nu trebuie sa modificati mult, doar sa schimbati un pic din roz in rosu... Si poate puneti si de o colaborare cu radio Trimitas.. ca tot se poarta BOR+PESEDEU=LOVE

Trimite un comentariu