Skip to main content

Revista CSID a apărut fără Oana Cuzino. Mediafax: “Ne-am despărțit de comun acord.” Andreea Esca: "Pregătim un număr aniversar The One"

 

Oana Cuzino, Ce se intampla doctore?

Publicitate

Revista Ce se întâmplă doctore – CSID a apărut pe piață, în aceste zile, fără Oana Cuzino, numele de care era legată publicația din portofoliul Mediafax Group.

Oana Cuzino, care realizează o emisiune cu același nume la Pro TV, era director editorial al revistei și semna un editorial în publicația Mediafax Group, companie deținută de Adrian Sârbu.

Contactat de Paginademedia.ro, Orlando Nicoară, director general Mediafax Group, a declarat că despărțirea s-a făcut “de comun acord” și că revista “merge mai departe”.

Orlando Nicoară, director general Mediafax, pentru Paginademedia.ro:

“De Oana Cuzino ne-am despărțit de comun acord. Revista merge mai departe, cu Beatrice Osanu ca redactor-șef. Momentan nu avem un alt director editorial.”

Până la ora redactării articolului, Oana Cuzino nu a putut fi contactată.

Marca Ce se întâmplă doctore, și la Mediafax, și la Pro TV

Marca Ce se întâmplă doctore este deținută și de Pro TV, dar și de Mediafax Group, fiecare pe alte categorii.

Potrivit datelor de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, Pro TV deține marca Ce se întâmplă doctore, cu un text alb cu leu, pe un fundal albastru, pentru mai multe clase de mărci, printre care și clasa Telecomunicații.

De celealaltă parte, Mediafax Group deține marca Ce se întâmplă doctore? scris cu text alb pe un fundal roșu, pentru print și online.

Andreea Esca: “Pregătim numărul aniversar The One”

În portofoliul Mediafax Group este și revista The One, condusă, ca director editorial, de Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Ce se întâmplă cu acest titlu?

Contactactă de Paginademedia.ro, Andreea Esca a declarat că, în prezent, lucrează intens la numărul aniversar al publicației.

Andreea Esca, pentru Paginademedia.ro:

“Noi împlinim 10 ani luna viitoare și suntem în plin proces de editare a revistei aniversare. Va fi un număr special. Pregătim și o petrecere cu această ocazie.”

Rămâne la conducerea revistei sau nu?

“Nu a existat niciun fel de discuție cu nimeni pe această temă. Probabil și datorită faptului că activitatea de la revistă nu reprezintă, sub nicio formă, o concurență pentru ceea ce fac eu în cadrul Știrilor Pro Tv de la ora 19.00.

Editarea revistei The One este o activitate complementară, care îmi face foarte mare plăcere”, a declarat Andreea Esca pentru Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu