Skip to main content

Revista CSID a apărut fără Oana Cuzino. Mediafax: “Ne-am despărţit de comun acord.” Andreea Esca: "Pregătim un număr aniversar The One"

 
Oana Cuzino, Ce se intampla doctore?
Oana Cuzino, Ce se intampla doctore?

Oana Cuzino, Ce se intampla doctore?

Publicitate

Revista Ce se întâmplă doctore – CSID a apărut pe piaţă, în aceste zile, fără Oana Cuzino, numele de care era legată publicaţia din portofoliul Mediafax Group.

Oana Cuzino, care realizează o emisiune cu acelaşi nume la Pro TV, era director editorial al revistei şi semna un editorial în publicaţia Mediafax Group, companie deţinută de Adrian Sârbu.

Contactat de Paginademedia.ro, Orlando Nicoară, director general Mediafax Group, a declarat că despărţirea s-a făcut “de comun acord” şi că revista “merge mai departe”.

Orlando Nicoară, director general Mediafax, pentru Paginademedia.ro:

“De Oana Cuzino ne-am despărţit de comun acord. Revista merge mai departe, cu Beatrice Osanu ca redactor-şef. Momentan nu avem un alt director editorial.”

Până la ora redactării articolului, Oana Cuzino nu a putut fi contactată.

Marca Ce se întâmplă doctore, şi la Mediafax, şi la Pro TV

Marca Ce se întâmplă doctore este deţinută şi de Pro TV, dar şi de Mediafax Group, fiecare pe alte categorii.

Potrivit datelor de la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, Pro TV deţine marca Ce se întâmplă doctore, cu un text alb cu leu, pe un fundal albastru, pentru mai multe clase de mărci, printre care şi clasa Telecomunicaţii.

De celealaltă parte, Mediafax Group deţine marca Ce se întâmplă doctore? scris cu text alb pe un fundal roşu, pentru print şi online.

Andreea Esca: “Pregătim numărul aniversar The One”

În portofoliul Mediafax Group este şi revista The One, condusă, ca director editorial, de Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV.

Ce se întâmplă cu acest titlu?

Contactactă de Paginademedia.ro, Andreea Esca a declarat că, în prezent, lucrează intens la numărul aniversar al publicaţiei.

Andreea Esca, pentru Paginademedia.ro:

“Noi împlinim 10 ani luna viitoare şi suntem în plin proces de editare a revistei aniversare. Va fi un număr special. Pregătim şi o petrecere cu această ocazie.”

Rămâne la conducerea revistei sau nu?

“Nu a existat niciun fel de discuţie cu nimeni pe această temă. Probabil şi datorită faptului că activitatea de la revistă nu reprezintă, sub nicio formă, o concurenţă pentru ceea ce fac eu în cadrul Ştirilor Pro Tv de la ora 19.00.

Editarea revistei The One este o activitate complementară, care îmi face foarte mare plăcere”, a declarat Andreea Esca pentru Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • CSID a fost si este in fiecare dimineata pe Pro TV, iar din 19 aprilie revine si CSID varianta life-style de sambata.
 • nici nu s-au adunat bine si au inceput sa dea afara? strategie exersata, deh.
 • In ciuda aparentei frumuseti fizice este una din cele mai ranchiunoase femei , este plina de otrava si aroganta... Intocmai cum un om normal iese dintr-o camera unde e plin de nespalati, cum sunt salile de asteptare ale garilor, aceasta cuzino provoaca sila si dispret oriunde apare, acest calapod ca scarba a.marin si fugi, sa nu-ti mai aduci aminte de uratenii....Ce caractere infecte ...
 • […] Paginademedia.ro, directorul general Mediafax Orlando Nicoara, a declarat […]
 • […] “Nu a existat niciun fel de discuție cu nimeni pe această temă. Probabil și datorită faptului că activitatea de la revistă nu reprezintă, sub nicio formă, o concurență pentru ceea ce face u în cadrul Știrilor Pro Tv de la ora 19.00. Editarea revistei The One este o activitate complementară, care îmi face foarte mare plăcere”, a declarat Andreea Esca pentru paginademedia.ro […]
 • A fost si azi. Proabil ca prefera pe TV.. ori spera intr-un titlu de miss Lituania.. iar Sarbu a zis pas.
 • Saptamana asta am vazuto la stirile de dimineata unde are rubrica csid
 • […] “Nu a existat niciun fel de discutie cu nimeni pe aceasta tema. Probabil si datorita faptului ca activitatea de la revista nu reprezinta, sub nicio forma, o concurenta pentru ceea ce fac eu in cadrul Stirilor Pro Tv de la ora 19.00. Editarea revistei The One este o activitate complementara, care imi face foarte mare placere”, a declarat Andreea Esca pentru paginademedia.ro. […]
 • […] “Nu a existat niciun fel de discutie cu nimeni pe aceasta tema. Probabil si datorita faptului ca activitatea de la revista nu reprezinta, sub nicio forma, o concurenta pentru ceea ce fac eu in cadrul Stirilor Pro Tv de la ora 19.00. Editarea revistei The One este o activitate complementara, care imi face foarte mare placere”, a declarat Andreea Esca pentru paginademedia.ro. […]
 • ana Cuzino părăseşte "Ce se întâmplă doctore". Ce va face Andree
  […] “De Oana Cuzino ne-am despărțit de comun acord. Revista merge mai departe, cu Beatrice Osanu ca redactor-șef. Momentan nu avem un alt director editorial”, a declarat Orlando Nicoară, director general Mediafax, pentru Paginademedia.ro. […]
 • […] Acest lucru a fost confirmat de catre Orlando Nicoara, director general Mediafax, jurnalistilor de la paginademedia.ro. […]

Trimite un comentariu

sus