Skip to main content

29 aprilie. Stelian Tănase, şeful interimar al TVR, a fost externat

 
Stelian Tanase
Stelian Tanase

Publicitate

Foto: reper24.ro
Foto: reper24.ro

ŞEFUL TVR. Preşedintele interimar al Televiziunii Române, Stelian Tănase, a fost externat ieri de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ”Prof. Dr. C.C. Iliescu” după ce fusese internat în urma unui infarct miocardic, scrie Evenimentul zilei.


Stelian Tănase a fost internat la Institutul de urgenţă pentru boli cardiovasculare ”Prof. dr. C.C. Iliescu” pe 20 aprilie după ce a suferit un infarct miocardic. Acesta a fost operat, fiindu-i montat un stent.
În vârstă de 62 de ani, acesta urma să primească votul Parlamentului pentru funcţia de preşedinte-director general al TVR. Votul a fost amânat din lipsă de cvorum.
Stelian Tănase a fost externat


CENZURĂ. Patru seriale americane foarte cunoscute au fost retrase de pe cele mai importante site-uri chinezeşti, unde erau difuzate în condiţii legale, iar această decizie ar putea să însemne "o supraveghere mai strictă" a conţinuturilor online, a anunţat luni presa centrală chineză, scrie Mediafax.
Începând de sâmbătă, serialele "The Big Bang Theory", "The Good Wife", "NCIS" şi "The Practice" nu mai sunt disponibile pe tv.sohu.com şi pe v.qq.com, cele mai populare platforme video online din internetul chinezesc, deşi drepturile de difuzare a acestor show-uri TV "erau achiziţionate în mod legal" de acele site-uri, afirmă Global Times.
Seriale americane cunoscute, interzise pe cele mai importante site-uri chinezeşti

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus