Skip to main content

Televiziunea de ştiri CNBC s-a lansat în reţelele UPC

 
CNBC
CNBC

CNBCCNBC, televiziunea internaţională de ştiri deţinută de compania NBC Universal News Group, s-a lansat pe UPC România, fiind disponibilă în pachetele Familia HD şi Maxim HD, scrie Mediafax, care citează un comunicat de presă postat pe site-ul cnbc.com.

Publicitate

Televiziunea CNBC a fost lansată în această lună în grila digitală a UPC, pe canalul 424, fiind disponibilă abonaţilor la pachetele Familia HD şi Maxim HD.

Totodată, CNBC va fi lansată pe platforma de satelit (DTH) a companiei UPC, în cele patru ţări în care aceasta operează (Ungaria, Republica Cehă, Slovacia şi România). Astfel, CNBC va fi disponibilă abonaţilor platformei de satelit Focus Sat din România, în pachetul HD, mai scrie Mediafax.

"Contractul pe care l-am semnat cu UPC şi UPC DTH permite telespectatorilor din Europa Centrală şi de Est să vizioneze cele mai noi ştiri şi analize economice internaţionale şi să aibă acces la informaţiile financiare difuzate de CNBC în timp real (...)", a declarat Jacqueline Lam, vicepreşedinte pentru distribuţie la nivel internaţional la CNBC.

Televiziunea CNBC este deţinută NBCUniversal News Group, o divizie a companiei NBCUniversal, unul dintre cele mai mari grupuri de media şi divertisment din lume. Compania NBCUniversal este deţinută de Comcast Corporation.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus