Skip to main content

TVR 2 lansează campania „Citeşte Româneşte”

 
Radu Aldulescu
Radu Aldulescu

Radu Aldulescu
Radu Aldulescu

Publicitate

TVR 2 lansează campania „Citeşte Româneşte”, dedicată promovării literaturii româneşti şi a scriitorilor români contemporani. Campania se derulează pe TVR 2 şi online, pe pagina de Facebook a acestui post.

În cadrul campaniei, TVR 2 va difuza săptămânal – sâmbăta, după filmul de Oscar - o emisiune în care va fi prezentat un scriitor român contemporan şi cea mai nouă carte a sa.

Programul este prezentat de Ioan Buduca – eseist, publicist şi critic literar, membru al Uniunii Scriitorilor din România.

„Ne propunem să creştem interesul telespectatorilor pentru literatură şi scriitorii români contemporani şi să-i îndemnăm la lectură”, a declarat Ioan Buduca, prezentatorul emisiunii.

La sfârşitul fiecărei luni, TVR va organiza un concurs cu premii constând în cărţi cu autograf din partea autorilor prezentaţi.

Prima ediţie va fi dedicată scriitorului Radu Aldulescu şi volumului său „Cronicile Genocidului” şi va fi difuzată sâmbăta aceasta, după filmul de Oscar, la TVR 2.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lara lara
    Tibi are dreptate!
    Titlu prost.Lipseste un cuvint esential, care schimba intreaga perspectiva.Dar nu e cazul sa furnizam noi titluri "iluminatilor"din tvr... chiar nu stie nimeni acolo cum se face o campanie media "pe"cultura, sunt specialisti doar in Eurovision? Bine ca nu l-au resuscitat pe atotstiutorul Daniel Cristea Enache, admiratorul activ al PSD...
    Altfel, respect Radu Aldulescu!
  • tibi tibi
    sa modernizam drumul spre cimitir. cartea este trecut. avem nevoie de emisiuni despre documentarele si filmele romanesti, despre online-ul interactiv. daca aduceti toti tutancamonii pe tvr o sa fie un succes greu de gestionat. tvr-ul trebuie transformat intr-un instrument interactiv, partea cu emisiunile tip liturghie tine de trecutul toxic.
  • livia pila livia pila
    Altul mai urit decit Buduca nu a gasi Stelian Tanase? Mi-e sila!
  • nadia nitov nadia nitov
    sper ca macar asta sa fie o emisiune de cultura, nu ca "om cu carte" a lui cristoiu unde vin, pe post de oameni de cultura, fosti securisti! :( recunosc ca mai atractiv ar fi fost romanul, mai vechi, e drept, "amantul colivaresei", genocide sunand ca naiba.
  • silvia silvia
    Ooooo, prezinta ideologul lui Dan Diaconescu. Abia astept !!!

Trimite un comentariu

sus