Skip to main content

VIDEO. Bendeac, atac la Antena 1 la prima ediţie a Jurnalului unui burlac: „Tot daţi reluări peste reluări”

 
Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac
Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac

Mihai bendeac- Jurnalul unui burlac

Mihai Bendeac i-a taxat pe cei de la Antena 1 în prima ediţie a emisiunii Jurnalul unui burlac, care a debutat aseară la Prima TV. Actorul a cântat într-un videoclip-parodie depsre cei care încă mai redifuzează ediţii ale emisiunii În puii mei, filmate de Bendeac cu câţiva ani în urmă.

Actorul a ilustrat ce s-a întâmplat cu el în perioada în care a dispărut de pe sticlă printr-o parodie la videoclipul lui Miley Cyrus, Wrecking Ball. În filmuleţ el apare sumar îmbrăcat, la fel ca şi vedeta de peste ocean.

„Tot daţi reluări peste reluări mereu/ chiar şi câte trei/ Dar tot fugiţi să le numiţi corect/ Sunt În puii mei/ Mă tot difuzaţi că mă regretaţi/ asta-ar fi nasol/ Iată că puteţi, iar să mă vedeţi pe mine-n fundul gol/”, spun versurile interpretate de Bendeac. Acestea continuă şi cu un refren dramatic: „Vor să mă lase-n fundul gol/ şi iată azi că au ce vor/, dar vreau să ştie că nu mor/ atât de uşor.

În continuare, prima ediţie a emisiunii Jurnalul unui burlac:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • penibil penibil
    Nu i-an vazut emisiunile pana acum insa am avit curiozitatea sa vad aceasta emisiune pe youtube. Desi grafica care-l sustine ar putea mai "premium" emisiunea am gasit-o interesanta. Cred ca as rezista si la urmatoarea.
  • Jenescu Sergiu Jenescu Sergiu
    Vai..cata suferinte pe brotacul asta. Ma da cine crezi tu ca esti? Un actoras de mana a doua cu pretentii si figuri de vedeta. Dispari!
  • Andrei Andrei
    Cam are dreptate scarbosu asta...
  • denis denis
    care a fost audienta emisiunii?

Trimite un comentariu

sus