Skip to main content

VIDEO. Europa FM a recompensat o tânără nevoiaşă care a dus un portofel cu bani la poliţie. Tânăra va primi 10.000 de lei

 
fata portofel
fata portofel

fata portofel
Sursa foto: Adevărul

Publicitate

CA-N FILME. O tânără nevoiaşă care a dus la poliţie un portofel plin cu bani, găsit pe stradă, a fost recompensată de postul Europa FM pentru fapta ei.

Tânăra va primi câte o mie de lei pe lună, timp de zece luni, pentru gestul său.

Unde s-au petrecut faptele? În România, la Buzău:

Personajul:

- Loredana Neagu are 20 de ani şi provine dintr-o familie de etnie romă, numeroasă, extrem de nevoiaşă, care trăieşte din venitul minim garantat.

Locuieşte într-o colibă la marginea comunei Berca din judeţul Buzău, împreună cu cei doi copii pe care îi creşte singură, în condiţii extrem de dificile.

Faptele:

- La începutul săptămânii, ea a găsit în faţa dispensarului din localitate un portofel în care se aflau aproape 1.000 de lei, carduri şi acte. Imediat s-a dus la poliţie să-l predea.

- Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Florina Crucianu, proprietara portofelului nu anunţase pierderea, aşa că a fost surprinsă când poliţiştii au chemat-o să i-l restituie.

Răsplata:

- Europa FM îi va plăti, timp de 10 luni, câte 1.000 de lei. “Echipa Deşteptarea s-a gândit să-i ofere înzecit banii pe care ea i-a înapoiat. Mi se pare extraordinar gândul Loredanei, că nu a muncit ea pentru banii pe care i-a găsit” spune George Zafiu, director de programe Europa FM.

Cum procedezi când găseşti un portofel? Un moment de antologie din seria BD

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    fromos si din partea fetei care si-a depasit conditia ingrata, frumos si pentru europa FM care incurajeaza corectitudinea! poate ca nu e totul pierdut...
  • gica gica
    super! De acum orice manglitor de portofele va fi recompensat! Bravo Ioropa efem !
  • Mihai Mihai
    Felicitari ! E mai mult decat o campanie de imagine. E omenie ! Bravo !
  • gelu gelu
    Felicitari ! O initiativa buna cea de a premia o fapta buna ! Poate si autoritatile ar trebui sa fac ceva similar in alte cazuri.
  • remus remus
    Felicitari pentru Europa FM! Un astfel de gest trebuie urmat si de posturile tv. Era pe Prima TV o emisiune care incuraja astfel de gesturi nobile, "Dupa Fapta si Rasplata", dar se pare ca nu mai este in grila de cand cu noua conducere...

Trimite un comentariu

sus