Skip to main content

VIDEO - SpotON. Ciocolata Rom vrea răzbunare, iar Bake Rolls se întoarce în epoca de piatră

 

captura rom

Publicitate

VIDEO. O aglomerare de spoturi noi a apărut pe TV în weekendul care a trecut. Nu mai puțin de 26 de clipuri publicitare și-au făcut apariția pe TV în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

Bake Rolls vine cu o reclamă din „epoca de piatră”, ciocolata Rom Tricolor vrea răzbunare, iar Sprite ilustrează legătura dintre mamă și fiu.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva dintre noutățile publicitare ale ultimelor zile. Secțiunea SpotON este realizată cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont.

Bake Rolls vine cu o campanie ce ne anunță că feliile de pâine prăjită cu diferite arome datează din epoca de piatră. Și îi prezintă și pe „inventatori”, niște bărboși îmbrăcați în piei de animale.

Clăbucel, Mascota Dero 2 în 1 se distrează printre delfini.

Încă un spot Rom ce merge pe ideea de răzbunare. „Le-am făcut destul soft-urile și calculatoarele. Le-am cules destul căpșunele. Acum îi luăm noi pe străini și îi punem la treabă”, spune o voce din reclamă. Așa că românul nostru s-a întors acasă și a lansat „Pensiunea Izvorul Răzbunării” și îi așteaptă pe străini pentru a-i pune la treabă.

Tânărul din spotul Sprite îi cere ajutor mamei în cel mai nepotrivit moment, când  încearcă să-i desfacă sutienul iubitei lui. Totul sub mesajul: „Până la urmă încă ai nevoie de mami”

Bake Rolls în epoca de piatră:

Dero 2 în 1 - Clăbucel

Lidl - Petru și Petrișor se țin de glume

Rom Tricolor - Răzbunarea

Sprite - Ajutor de la mama

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu