Skip to main content

VIDEO - SpotON. Radu Beligan și Andra Măruță în noile spoturi Banca Transilvania

 

Radu Beligan în spotul Bancii Transilvania Banca Transilvania își promovează noile carduri „Star, fără limite la dorințe" printr-o serie de spoturi, în două dintre ele celebrul zân apare alături de maestrul Radu Beligan și de cântăreața Andra Măruță.

Publicitate

Coca-Cola își anunță campania de susținere a Cupei Mondiale FIFA dar și organizarea Cupei Coca-Cola, pentru că "fotbalul are puterea de a mișca milioane de oameni".

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare AlfaCont.

 

  • "Fă-mi o favoare, du-te și îndeplinește-ți dorințele", îi spune Radu Beligan unui client al Băncii Transilvania în timp ce îi înmânează noul card Star. Iar Andra Măruță, într-o altă reclamă în care este promovat același card cântă "O dobăndă zero". Din toate cele patru noi spoturi ale Băncii Transilvania nu lipsește deja celebrul zân. În aceleași spoturi, zânul taxează ideile stupide ale directorului de marketing care vrea carduri mai mari, „să nu poată să le bage nicăieri”.
  • Lidl își promovează oferta de mici și bere pentru 1 Mai printr-un spot în care apar bucătarii Petru și Petrișor. Petru epuizează micii pregătiți de Petrișor făcându-l pe acesta din urmă să exclame "Hei, lasă, că data viitoare o să fac la mici de o să intru în cartea recordurilor!".

Banca Transilvania

Banca Transilvania

Banca Transilvania - Radu Beligan

Banca Transilvania - Andra Măruță

Bergenbier

Cappy Pulpy

Coca Cola Zero

Lidl România

Radio Zu

Samsung

Skoda

Skoda

Skoda

Skoda

Skoda

Tiger

Unicredit

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu