Skip to main content

VIDEO - SpotON. Radu Beligan şi Andra Măruţă în noile spoturi Banca Transilvania

 
Radu Beligan în spotul Bancii Transilvania
Radu Beligan în spotul Bancii Transilvania

Radu Beligan în spotul Bancii Transilvania Banca Transilvania îşi promovează noile carduri „Star, fără limite la dorinţe" printr-o serie de spoturi, în două dintre ele celebrul zân apare alături de maestrul Radu Beligan şi de cântăreaţa Andra Măruţă.

Publicitate

Coca-Cola îşi anunţă campania de susţinere a Cupei Mondiale FIFA dar şi organizarea Cupei Coca-Cola, pentru că "fotbalul are puterea de a mişca milioane de oameni".

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutăţile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • "Fă-mi o favoare, du-te şi îndeplineşte-ţi dorinţele", îi spune Radu Beligan unui client al Băncii Transilvania în timp ce îi înmânează noul card Star. Iar Andra Măruţă, într-o altă reclamă în care este promovat acelaşi card cântă "O dobăndă zero". Din toate cele patru noi spoturi ale Băncii Transilvania nu lipseşte deja celebrul zân. În aceleaşi spoturi, zânul taxează ideile stupide ale directorului de marketing care vrea carduri mai mari, „să nu poată să le bage nicăieri”.
  • Lidl îşi promovează oferta de mici şi bere pentru 1 Mai printr-un spot în care apar bucătarii Petru şi Petrişor. Petru epuizează micii pregătiţi de Petrişor făcându-l pe acesta din urmă să exclame "Hei, lasă, că data viitoare o să fac la mici de o să intru în cartea recordurilor!".

Banca Transilvania

Banca Transilvania

Banca Transilvania - Radu Beligan

Banca Transilvania - Andra Măruţă

Bergenbier

Cappy Pulpy

Coca Cola Zero

Lidl România

Radio Zu

Samsung

Skoda

Skoda

Skoda

Skoda

Skoda

Tiger

Unicredit

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus