Skip to main content

VIDEO - SpotON(1). Bobonete promovează săptămâna românească la McDonald's: „Curcubeu pe cerul gurii”

 

reclama la McDonald's cu BoboneteMihai Bobonete, actorul din serialul Las Fierbinți, promovează săptămâna românească la McDonald's, Petrom caută campioane la gimnastică împreună cu Pro TV, iar Carrefour își face reclamă prin comparație cu magazinul imaginar "Copystore", ai căror oameni de marketing au numai idei trăsnite.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Bobonete este trezit în miez de noapte de soția sa care are chef de chiftele, într-un spot în care promovează produsele cu specific româmnesc din oferta McDonald's. Bobonete are și o remarcă metaforică la adresa chifteluțelor de la Mc Donald's: "Hmm, cum sunt astea... curcubeu pe cerul gurii!"
  • Carrefour și-a inventat un concurent care nu ține pasul cu ofertele sale. Șeful de la Copystore este nervos pe oamenii săi de marketing că nu reușesc să vină cu oferte bune, într-un spot care are ca slogan "prețurile mici de la Carrefour stârnesc invidia".
  • Nadia Comăneci apare fugitiv într-un spot Petrom prin care este anunțată campania "Vrem campioane", susținută și de Pro TV. Reclama face apel la amintitile tinerelor care se jucau în fața blocului de-a gimnastele pe bătătorul de covoare sau pe bordura din fața scării.

Carrefour

McDonald's

Montain Dew

Petrom

Provident

Tiger

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu