Skip to main content

21 mai. IAB: Piața de publicitate online din Europa a ajuns la 27,3 miliarde de euro

 
21 mai. IAB: Piața de publicitate online din Europa a ajuns la 27,3 miliarde de euro
internet

internetCREȘTERE. Piața de online advertising din Europa a crescut în 2013 cu 11,9%, până la valoarea record de 27,3 miliarde de euro, conform studiului realizat de IAB, citat de Wall-Street.ro.
Schimbarea obiceiurilor consumatorilor au făcut din monetizarea platformelor mobile o prioritate pentru piețele din Europa de Vest. Astfel, mobile-ul a acoperit o pondere de 11,5% din totalul investițiilor în advertising, o creștere de 128,5% față de 2012. Este pentru prima oară când mobile advertising-ul acoperă o pondere de două cifre din totalul investițiilor în publicitate online.
Și video advertising-ul a înregistrat evoluție, crescând cu 45,4% în 2013, până la 1,19 miliarde de euro.
Piața de online advertising din Europa depășește record după record


Publicitate

TEHNOLOGIE. Japonia va începe, pe 2 iunie, testele pentru difuzarea programelor de televiziune prin satelit în format Ultra HD 4K, considerat un salt tehnologic considerabil, în perspectiva ediţiei Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo din 2020, scrie Mediafax.
Un nou post dedicat acestui format, Channel 4K, va fi lansat pe 2 iunie, a explicat într-un comunicat Forumul pentru promovarea televiziunii din generaţia următoare.
Acest post TV, care va putea fi urmărit de posesorii unor receptoare prin satelit şi ai unor televizoare compatibile cu sistemul 4K, va emite într-o primă etapă şase ore pe zi, în cursul după-amiezei.
Japonia lansează televiziunea experimentală în format Ultra HD 4K


SERIAL TV. James Hetfield, solistul trupei Metallica, va fi naratorul unui serial documentar de opt episoade, intitulat "The Hunt", despre un grup de oameni care pornesc la vânătoare de urşi bruni pe Insula Kodiak, din Alaska, ce va fi produs de postul de televiziune History, relatează Mediafax.
Vânătoarea are loc de două ori pe an pe Insula Kodiak, din Alaska, şi este strict reglementată de Departamentul vânătorii şi pescuitului din Statele Unite.
James Hetfield, solistul trupei Metallica, naratorul unui documentar produs de postul TV History

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu