Skip to main content

30 Mai. Stelian Tănase, despre protestele din TVR: Şi eu sunt în grevă japoneză; suntem părtaşi la dramă

 
Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz
Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Publicitate

ATITUDINE. Stelian Tănase, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a declarat că şi el este în grevă japoneză, glumind că este "primul patron care face grevă din istorie" şi precizând că este părtaş la aceeaşi dramă cu angajaţii TVR, scrie Mediafax.

Începând de marţi, angajaţii SRTv au intrat în grevă japoneză, purtând banderole albe pe braţe, în semn de protest faţă de decizia Comitetului Director al TVR de reducere a timpului de lucru al salariaţilor şi a câştigurilor acestora cu 20%.

De asemenea, miercuri şi joi, angajaţi ai TVR s-au adunat în curtea instituţiei, protestând faţă de decizia luată de Comitetul Director, din care face parte şi Stelian Tănase, directorul general interimar al Televiziunii Române.
Stelian Tănase, despre protestele din TVR: Şi eu sunt în grevă japoneză; suntem părtaşi la dramă


DECIZIE. Curtea Constituţională din Turcia a ordonat anularea măsurilor de blocare a YouTube impuse acum două luni de Guvernul islamisto-conservator, motivând că este vorba de o încălcare a libertăţii de exprimare, notează Mediafax.

Guvernul islamisto-conservator condus de premierul Recep Tayyip Erdogan a blocat, pe 27 martie, accesul la platforma YouTube, invocând "raţiuni de siguranţă naţională", după difuzarea unei înregistrări video de la o şedinţă a liderilor politici turci.
Instanţa constituţională din Turcia ANULEAZĂ restricţiile impuse platformei YouTube


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Merlot Merlot
    S.Tanase , un tip cu multe complexe, care a incercat ani buni de zile sa ajunga pe tvr si nu a fost primit, isi varsa acum naduful. In loc sa-si vada de post infarctul facut , se crede mesianicul distrugator al institutiei care a transmsis revolutia. De cind a ajuns la cirma, a incheiat contracte frauduloase de sute de mii de euro, rasplatindu-şi susţinătorii si clica de amici. Ar trebuzi sa intre in ancheta. Unde e DNA ul ala?
  • livia pila livia pila
    tanase, esti de un ridicol absolut. O intreci pe coana Longin
  • Horea Horea
    Stelian Tănase: "si eu sunt în grevă japoneză"

    Daca comanda, cu reducerile salariilor pentru perioada de vara , vine de "sus", atunci il inteleg pe Tanase.
    Dar, CD (comitetul director) a initian problema cu reducerile. Asa ca, Stelian Tanase, e PENIBIL sustinand ca si el e in greva.

Trimite un comentariu

sus