Skip to main content

Academia Cartoon Network se lansează cu versiunea digitală a fotbalistului brazilian Luiz Gustavo

 
Luiz Gustavo Portrait Session
Luiz Gustavo Portrait Session

Luiz Gustavo Portrait SessionPostul de televiziune Cartoon Network lansează cea de a treia ediţie a Academiei Cartoon Network printr-un eveniment pentru copii, organizat sâmbătă, 17 mai, de la 14:00 la 18:00, în centrul comercial Băneasa Shopping City.

Publicitate

Copiii au posibilitatea să se întâlnească şi să se antreneze alături de versiunea digitală a fotbalistului Luiz Gustavo.

Datorită noii tehnologii de realitate augmentată, copiii prezenţi la eveniment se vor putea vedea jucând fotbal alături de mijlocaşul brazilian pe un ecran imens.

Despre Academia Cartoon Network

În Academia Cartoon Network se pot înscrie copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 15 ani.

  • Concursul de fotbal se va desfăşura între 16 mai şi 13 iunie, perioadă în care copiii trebuie să încarce pe site-ul Cartoon Network un clip video prin care să îşi demonstreze talentul la fotbal.
  • După încărcarea înregistrărilor, toţi copiii îşi pot vota clipul preferat până pe 29 iunie.
  • În premieră, în acest an, vor fi aleşi doi mari câştigători, cel de al doilea fiind desemnat şi susţinut de Digi Sport, partenerul media al Academiei Cartoon Network.
  • Ambii câştigători vor călători în vara aceasta alături de un părinte sau de un tutore într-un oraş european, unde vor participa la un antrenament cu Luiz Gustavo.
  • În plus, anul acesta, copiii care ştiu totul despre fotbal sunt invitaţi să participe la testele cu întrebări de pe site-ul Cartoon Network.

Despre Luiz Gustavo

Luiz Gustavo (născut pe 23 iulie 1987) este un jucător de fotbal brazilian. Din august 2013, Gustavo este mijlocaş al echipei germane VfL Wolfsburg.

Prima participare a fotbalistului în naţionala Braziliei a avut loc în anul 2011, atunci când antrenorul Mano Menezes l-a desemnat în primul unsprezece în meciul amical împotriva Germaniei. Luiz Gustavo şi-a făcut debutul pe 10 august, în minutul 86 al partidei.

În anul 2013, el a fost selectat pentru Cupa Confederaţiilor FIFA, pe care Brazilia a câştigat-o învingând Spania cu 3 la 0. Gustavo a jucat în toate meciurile competiţiei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ma numesc Raul.Imi place foarte mult fotbalul.Pentru mine fotbalul inseamna pasiune si pricepere.
  • Salut ma numesc Remus.
    Si joc foarte Bine Fotball si as dori sa ma antrenez cu Luiz Gustavo

Trimite un comentariu

sus