Skip to main content

Academia Cartoon Network se lansează cu versiunea digitală a fotbalistului brazilian Luiz Gustavo

 

Luiz Gustavo Portrait SessionPostul de televiziune Cartoon Network lansează cea de a treia ediție a Academiei Cartoon Network printr-un eveniment pentru copii, organizat sâmbătă, 17 mai, de la 14:00 la 18:00, în centrul comercial Băneasa Shopping City.

Publicitate

Copiii au posibilitatea să se întâlnească și să se antreneze alături de versiunea digitală a fotbalistului Luiz Gustavo.

Datorită noii tehnologii de realitate augmentată, copiii prezenți la eveniment se vor putea vedea jucând fotbal alături de mijlocașul brazilian pe un ecran imens.

Despre Academia Cartoon Network

În Academia Cartoon Network se pot înscrie copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani.

  • Concursul de fotbal se va desfășura între 16 mai și 13 iunie, perioadă în care copiii trebuie să încarce pe site-ul Cartoon Network un clip video prin care să își demonstreze talentul la fotbal.
  • După încărcarea înregistrărilor, toți copiii își pot vota clipul preferat până pe 29 iunie.
  • În premieră, în acest an, vor fi aleși doi mari câștigători, cel de al doilea fiind desemnat și susținut de Digi Sport, partenerul media al Academiei Cartoon Network.
  • Ambii câștigători vor călători în vara aceasta alături de un părinte sau de un tutore într-un oraș european, unde vor participa la un antrenament cu Luiz Gustavo.
  • În plus, anul acesta, copiii care știu totul despre fotbal sunt invitați să participe la testele cu întrebări de pe site-ul Cartoon Network.

Despre Luiz Gustavo

Luiz Gustavo (născut pe 23 iulie 1987) este un jucător de fotbal brazilian. Din august 2013, Gustavo este mijlocaș al echipei germane VfL Wolfsburg.

Prima participare a fotbalistului în naționala Braziliei a avut loc în anul 2011, atunci când antrenorul Mano Menezes l-a desemnat în primul unsprezece în meciul amical împotriva Germaniei. Luiz Gustavo și-a făcut debutul pe 10 august, în minutul 86 al partidei.

În anul 2013, el a fost selectat pentru Cupa Confederațiilor FIFA, pe care Brazilia a câștigat-o învingând Spania cu 3 la 0. Gustavo a jucat în toate meciurile competiției.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu