Skip to main content

Anca Budinschi, pe picior de plecare din funcţia de director de programe al Pro TV

 
Anca_Budinschi_pro_tv_600
Anca_Budinschi_pro_tv_600

Anca_Budinschi_pro_tv_600
Foto: AdPlayers.ro

Publicitate

Directorul de Programe al Pro TV, Anca Budinschi urmează să plece de la postul de televiziune începând din luna iulie, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, decizia de a pleca din Pro TV îi aparţine Ancăi Budinschi.

Contactată de Paginademedia.ro, Anca Budinschi nu a comentat informaţia.

Anca Budinschi este om cu vechime în Pro TV. Este de 20 de ani în grupul Pro şi a fost, de-a lungul timpului, director executiv, director general şi director de programe.

Anca Budinschi  face parte din echipa Pro TV de 20 ani, dintre care 10 la ştiri, iar 9 deţinând responsabilităţi de business. În 2012 ea a preluat funcţia de director general al Pro TV de la Costi Mocanu. În noiembrie 2013, ea a fost numită director executiv, iar funcţia de director general a fost preluată de lituanianul Aleksander Cesnavicius, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În prezent este director de programe.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Romanian Online NewsPagina de media: Anca Budinschi, director de
    […] Pro TV, Anca Budinschi, urmeaza sa paraseasca postul de televiziune incepand din luna iulie, scrie Paginademedia.ro. Decizia de a pleca din Pro TV ii apartine Ancai Budinschi. Contactata de Paginademedia.ro, aceasta […]
  • andrei andrei
    Toti au fost dati afara, nimeni nu a plecat de bunavoie dar asta cu plecatul da bine la presa.
  • mon@ mon@
    Intotdeauna trebuie sa se gaseasca unul/una sa taraie prin mocirla un om care pleaca de la Prosteve. Asta e singura ta explicatie (ca si a altora)? "oricum nu era om de valoare in trust". Si aceasta afirmatie merge pentru toti cei care pleaca. Adevarul e urmatorul: multi oameni (90% de valoare) au plecat din trust pentru ca au vazut ca Prosteve e pe duca si vor sa-si "salveze pielea". Astfel toata lumea va pleca si va parasi trustul ca o barca care se scufunda. Si iara vor veni astia sa spuna ca toti cei care au parasit trustul (adica toata lumea) sunt oameni de cea mai joasa speta (presupunand includea si a celor care au fost buni dar ulterior au fost reevaluati de comentatori ca fiind oameni fara importanta).
  • Serban Serban
    Pai Anca a fost prima care s-a inteles cu cei de la CME. Acum pleaca??? Nu prea cred. Vom vedea. Este un om sters din toate punctele de vedere. A intors spatele echipei si va plati pentru asta. Actionarii CME au gresit, altii erau oamenii cu care trebuiau sa vorbeasca. Nu aia din primul rand.
  • mona mona
    anca nu a facut nimic concret vreodata in viata ei. nu e o pierdere in general. nu-i va simti nimeni lipsa. nu stie nici macar buna ziua sa le spuna celor pe langa care trece. este un om sters si la propriu si la figurat.
  • Horea Horea
    "Lituanianul ăsta" procedeaza cred, ca toti cei care ne-au cumparat sau privatizat marile intreprinderi. In cativa ani le-au desfintat sau chiar distrus.

    "Dintoasa" cred ca e si ea in pericol. Unde si cine-i va mai acorda uriasul salariu pe care-l avea (are) la PRO TV.
  • nemesis nemesis
    Lituanianul ăsta viciat continuă să distrugă cu succes PRO TV... Adevărata victorie va fi însă atunci când va fi mătrăşită şi dinţoasa de Esca.
  • mt mt
    Pacat! Se pare ca razboiul CME cu oamenii lui Sarbu a ajuns la faza oarba. Sau victime colaterale, cum ziceau americanii. Anca Budinschi chiar este un om ok.
  • Eu Eu
    Anca, ai fost intotdeauna o doamna !
  • Bibi Bibi
    PR-ul Mariei Apostol functioneaza perfect. Pentru altii, nu pentru Pro.

Trimite un comentariu

sus