Skip to main content

Antena 1 va difuza meciurile amicale ale României cu Albania și Algeria

 
Antena 1 va difuza meciurile amicale ale României cu Albania și Algeria
camera fotbal ProSport

sursa foto: ProSport
sursa foto: ProSport

Publicitate

Postul Antena 1 a achiziționat drepturile pentru a transmite cele două meciuri pe care România le va juca în următoarea perioadă cu Albania și cu Algeria.

Astfel, postul va difuza amicalul dintre România și Albania, ce va fi difuzat sâmbătă, 31 mai, de la ora 20.00.

Tot Antena 1 va transmite și partida dintre România și Algeria, care se va desfășura pe 4 iunie, de la ora 21.30.

Citește și:

VIDEO. Cesnavicius, șeful Pro TV, parodiat la Cronica Cârcotașilor după concedierile masive: “În fiecare vineri, te pune pe liber”

Angela Merkel, aleasă pentru varianta ‘sună un prieten’ la ‘Vrei să fii milionar’

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Comentatori Mihai Gadea si Mircea Badea. Invitat special Victor Ponta. In studio vor face analize Dana Grecu si Mugur Ciuvica. La final, interviu in exclusivitate cu "dom' Profesor". Indiferent de rezultate ... Basescu ne-a furat si trebuie reclamat la FIFA si UEFA. Hai, vizionare placuta!
  • Acest Alexanderscu nu e ciudat este incompetent sau nepriceput sau cum vreti voi! Antena 1 nu mai are redactie de sport si el cumpara meciuri de fotbal! O fi vazut ce rating a facut Protv cu finala cupei si crede ca vine si Antena cu ceva acum. Are cineva curaj sa faca pariu ca meciurile amicale ale Romaniei si Algeria si Albania nu vor face nici jumatate din cat a facut Cupa la Protv??
  • alexandrescu anunta acum 4 luni inainte sa transforme gsptv in zu tv ca nu o sa mai investeasca in sport dupa o analiza facuta de el. Acum chiar nu inteleg.Omul asta este ciudat.

Trimite un comentariu