Skip to main content

Antena Group apare pe formularul de cazare al lui Nelson Mondialul, în acelaşi hotel cu vicepreşedintele Joe Biden

 
NELSON_Sorina Matei
NELSON_Sorina Matei

NELSON_Sorina Matei
Sursa Foto: Blogul Sorinei Matei

Publicitate

Jurnalista Sorina Matei scrie pe blogul personal că numele companiei Antena Group apare pe formularul de cazare al lui Nelson Mondialul, la hotelul Mariott (acelaşi la care a stat şi vicepreşedintele american Joe Biden). Reamintim că Nelson Mondialul a fost implicat într-un incident, în cadrul hotelului, întrucât deţinea o armă albă. 

Jurnalista explică pe blog, detaliat, prezenţa lui Nelson Simone Pop în ziua respectivă, ea menţionând că este pentru prima dată când acesta a stat la hotel Mariott. „Costul unei nopţi de cazare a fost de 550 ron şi, potrivit datelor de mai sus ale facturii, în dreptul căsuţei ce arată compania apare scris: "Antena TV Group”, mai arată Sorina Matei.

„În seara zilei de marţi, 20 Mai 2014, după ce s-a cazat, având asupra sa o armă albă, Nelson Mondialul a fost reţinut şi dus la Secţia 17 de Poliţie, după ce a intrat în vizorul autorităţilor române şi americane. După alte câteva ore a fost eliberat dar, cu toate acestea, s-a ales cu un dosar penal”, a mai explicat Sorina Matei. 

Imediat după incident, Nelson Mondialul a fost invitat la Antena 1, la Un show păcătos, unde a povestit în detaliu întreaga experienţă. În plus, ieri a fost la Acces Direct, apoi la Un show păcătos, dar ştirea despre el a fost printre primele la Observatorul orei 19.00.

Citiţi postarea integrală pe blogul Sorinei Matei. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un ohm un ohm
    se ajunge cu scursura la un nivel incredibil. dar presupun ca atunci cand nu ai institutii puternice ,vezi CNA, este firesc sa fie haos !

Trimite un comentariu

sus