Skip to main content

Antena Group are „cod de conduită vestimentară”: cum au voie să se îmbrace şi cum nu angajaţii trustului

 
Antena Group are „cod de conduită vestimentară”: cum au voie să se îmbrace şi cum nu angajaţii trustului

Intact sediu

Publicitate

DE WEEKEND. Fără bocanci în afara sezonului de iarnă, fără fuste scurte, fără pantaloni excesiv de mulaţi şi fără haine cu paiete, strasuri sau capse, dar sunt permise fuste cu forme potrivite, ori pantalon lungi, călcaţi. Acestea sunt doar câteva dintre specificaţiile codului de conduită vestimentară aşa cum se arată într-un document trimis astăzi angajaţilor.

Paginademedia.ro prezintă în continuare codul de conduită al angajaţilor din Antena Group. În continuare, câteva pasaje din document:

În cazul doamnelor:

  • Accesorile si bijuteriile trebuie sa fie discrete, cu bun gust si in concordanta cu intreaga tinuta;
  • Incaltaminte – Pantofii, cizmele, botinele, sandalele si pantofii sport ( casual – sport) sunt agreate, in timp ce papucii de plaja/slapii sau incaltamintea extravaganta (de ex: sclipici, paiete, modele incarcate) nu fac parte din tinuta business – casual, smart casual sau smart business;
  • Pantalonii - sunt acceptati doar pantalonii lungi sau ¾ (model office) si se vor evita extremele (pantaloni excesiv de mulati, transparenti, ostentativi sau provocatori). Persoanelor care prefera jeansii le sunt recomandate sa adopte modelel clasice, in culori inchise ( se vor evita modelele extrem de stramte, cu taieturi, cusaturi stridente, paiete, sclipici, prespalate sau capse);

Pentru domni: 

  • Se recomanda o tunsoare ingrijita si curata, precum si o atentie sporita la barbierit;
  • Bijuteriile si accesoriile trebuie sa fie decente si in concordanta cu intreaga tinuta;
  • Camasa sau tricoul – maneca lunga sau scurta, in culori neutre sau pastelate, este recomandat sa se evite culorile stridente;
  • Pantalonii – sunt acceptati doar pantaloni lungi, calcati. Persoanele care prefera jeansii sunt incurajate sa evite modelele extravagante ( cu taieturi, prespalati, mulati, cusaturi stridente);
  • Pantofii – Nu sunt acceptati bocancii (in afara sezonului de iarna), slapii sau papucii de plaja (indiferent de model sau material), sandalele cu sireturi sau orice alta incaltaminte neadecvata locului de munca.

Capturaţi ecranul complet 16.05.2014 120745.bmp

cod conduita (1) cod conduita (2) cod conduita (3)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • block notes block notes
    Bati campii nepoate! Printre salariatii obisnuiti, 1700 lei este o suma uriasa! Femeile de serviciu? Salariul minim pe economie! Sa spuna Tantica din Romexpo!
  • block notes block notes
    Bati campii nepoate! Printre salariatii obisnuiti, 1700 lei este o suma uriasa! Femeile de serviciu? Salariul minim pe economie! Sa spuna Tantica din Romexpo!
  • maria maria
    In sfarsit. Uitati-va la CNN cat de decent sunt imbracate, fara tate pe afara, cercei lungi si rochii de plajai. Un cod al jurnalismului cere ca telespectatorul sa fie atent la ce spune prezentatorul nu la cum este imbracat. La noi era parada modei de parca prezentatorii erau manechini iar cei care nu aratau a manechini se credeau astfel incat aratau ca vai de mama lor. In sfarsit acum este cazul sa umble si la continut sa mai renunte la comentariile de iubire pentru Ponta, Radu Mazare si compania.
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Imbracati-va decent, ca aici se produc laturi de calitate, da? E mai importanta freza decat mizeria din emisie.
  • mariana mariana
    poate o sa-i puna sa poarte la rever moaca securistului felix turnatorul, pe gherghe sa o puna sa poarte in piept sloganul; eu maninc o pine de la securistul voiculescu, o pine "murdara" cu banii furati de la popor de stapinul meu; varanul securist, a si minjitul ala de capatosu imputit la fel.
  • vasilica de la news ;-) vasilica de la news ;-)
    Lasati vrajeala bah si mai bn mariti salarile angajatilor daca vreti sa aibe cu ce sa se imbrace, vreti conduita? Mai bine bagati ceva la cascaval sa isi permita omu sa isi cumpere toale de firma sa dea bn sub sticla, ca aia dp sticla au cu ce si tot ca p**a se imbraca, asa ca hai sa nu mai barfim aiurea si sa ne trezim la realitate...
  • Jean Valjean Jean Valjean
    Voi aveți nevoie de performanță nu de cod de conduită vestimentară, băi amărâților... Ciocolaxe, Alexandrescule, băi Choix-a-la-creme, așa o să le impui si la băieții ăia tatuați, cu bile de rulment sub cataramă, cu care o să stai in cameră de la Poarta Albă? :)
  • Observator Media Observator Media
    Haina face pă om! In turnul ala prost construit,(bigudiu)sunt cateva minti luminate,care noaptea viseaza si ziua se pun pe scris.Asa si-o fi zis si Alexandrescu cand, din lipsa de activitate si mai ales din lipsa posibilitatii de miscare libere(deh! urmarirea politiei)a dispus ceva nou(new entry)Cu siguranta s-a trezit cand se crapa de ziua si si-a notat, sa nu uite ce are de facut dimineata.Imi imaginez cum impreuna cu alti doi cret_ini indobitociti si fara pic de personalitate,sefa de la H.R.si cu ghertoiul travestit,pinguinul de la Administrativ dar si cu consultarea Juridicului, au facut sedinta si au hootarat.De azi vom avea cod si treburile se vor rezolva de la sine! Jeg si jena.
  • nadia nitov nadia nitov
    am ras la ora 8 dimineata non stop cat am citit comentariile si pentru asta VA MULTUMESC! nu suntem chiar pierduti, la cat umor aveti! :) :) :)
  • nadia nitov nadia nitov
    @micu- hahahaha! sandalele barbatesti cu sireturi arata CA DRACU! :)
  • nadia nitov nadia nitov
    @petre numai tutea nu- unde lucrezi de esti atat de dezinformat? la guvern? si ti s-a spus ca sunt salarii mari in televiziuni? un editor imagine ia 1200 lei, doar vedetele care sunt porta vocea mogulilor si directorii sunt bine platiti, restul, care pune carca la greu, ca sa ma "esprim" elevat si eufemistic: ia sula! :) in primavara asta sindicatul spus tv din tvr se lauda ca au crescut salariile care erau de 1100 lei. :( in anul 2014. :(
  • nadia nitov nadia nitov
    @eu- corect! din nefericire! :( ia un editor imagine 1200, femeia de serviciu ia cel mult 800. :(
  • nadia nitov nadia nitov
    @ibrahim- hahahahahahahaha! treling au voie! :)
  • nadia nitov nadia nitov
    excelenta remarca! :) o mai tineti minte pe ioana tufaru? apropos de invitati! :) sa nu mai vorbim de garla de pitipoance dezgolite!
  • nadia nitov nadia nitov
    @omar- ai fost o gura de aer prospat! hehehehehehehe! veverita panameza m-a cucerit!

Trimite un comentariu

sus