Skip to main content

Bingo România a intrat oficial în insolvență

 

bingo

S-a strigat... Insolvență. Compania Advanced Bingo System, care producea emisiunea Bingo România pe Kanal D, a intrat oficial în insolvență, potrivit unei decizii a Tribunalului Ilfov, anunță site-ul Antițepari.ro.

Reamintim că, la începutul săptămânii trecute, organizatorul emisiunii Bingo România, de pe Kanal D, a anunțat că programul nu va mai fi realizat începând de duminică, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Alte detalii de pe site-ul antitepari.ro:

- Advanced Bingo System a fost înființată în 2012, având ca obiect de activitate declarat pariurile și jocurile de noroc. Inițial, fondatorii firmei au fost Nectar International ltd, companie din Insulele Virgine Britanice și macedoneanul Dimche Karakabakov. Firma din Insulele Virgine era reprezentată de cetățeanul sârb Dragic Sacha. Ulterior, firma din paradisul fiscal și-a cesionat participarea unui alt offshore, din Cipru – Gala Placido Investments ltd (reprezentată atunci tot de sârbul Dragic Sacha).

- În data de 13 februarie 2014, Advanced Bingo System, cu sediul social în satul Ciofliceni, Comuna Snagov, şi-a schimbat iar structura asociaţilor.

Până la momentul respectiv, capitalul social al firmei era deţinut în proporţie de 99,98% de către GALA PLACIDIO INVESTMENTS LIMITED Cipru, reprezentată acum de macedoneanul KARAKABAKOV DIMCHE (n. 20.02.1978), acesta din urmă fiind şi asociat, cu o cotă de 0,02%, precum şi administrator al societăţii.

- În februarie 2014, DIMCHE şi-a vândut cele două părţi sociale pe care le deţinea către GALA PLACIDIO INVESTMENTS LIMITED Cipru. Tot atunci, capitalul social al firmei a fost dublat, de la valoarea de 1.001.200 lei la 2.002.400 lei, prin aportul în numerar al firmei NET BET SRL Bucureşti.

- asociaţi ai “Advanced Bingo System” SRL sunt în acest moment GALA PLACIDIO INVESTMENTS LIMITED Cipru şi NET BET SRL Bucureşti, fiecare cu câte 50 de procente. În funcţia de administrator a fost numit, pe lângă KARAKABAKOV DIMCHE, şi cetăţeanul israelian, născut în Rusia, SHAUL SCHNEIDER (n. 17.08.1968).

- anterior modificărilor din structura asociaţilor, firma avea 24 incidente de plată majore cu bilete la ordin, în valoare totală de 357.086,84 lei.

- Site-ul mai notează că, în aprilie 2014, au mai apărut 3 incidente de plată majore cu bilete la ordin, valoarea totală a refuzurilor cu aceste instrumente de plată ridicându-se, aşadar, la 378.401,17 lei.

Citește și:

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu