Skip to main content

Cât valorează mărcile Adevărul Holding: Click!, cea mai scumpă

 

CLICK

Publicitate

Tabloidul Click!, editat de Adevărul Holding - societate aflată în insolvență, este estimat la 3,1 milioane de euro, conform planului de organizare publicat astăzi de jurnalistul Cătălin Tolontan.

De asemenea, potrivit evaluatorului APWIN SRL, societatea are active de 14 milioane de euro, „sumă ce s-ar putea obține în cazul în care activul ar fi valorificat dacă societatea ar intra în faliment”. O mare pondere o are ziarul Click!, a cărui valoare este estimată la 3,1 milioane de euro. În plus, Dilema Veche este estimată la 144.000 de euro, Historia - 77.000 de euro, iar Tango - 48.000 de euro.

Comitetul creditorilor a acceptat planul de reorganizare a companiei Adevărul Holding, care editează mai multe publicații printre care și ziarul Click!. BCR, Pro TV, Pro Video și Kanal D sunt printre societățile care nu vor primi nimic din datoriile de milioane de lei pe care Adevărul Holding le are către acestea (detalii AICI).

Administratorul judiciar Servicii Reorganizare și Lichidare SPRL, care se ocupă de insolvența Adevărul Holding, care va fi plătit cu 10.000 de euro pe lună, plus o primă de succes de 300.000 de euro.

Societatea media a intrat în insolvență pe 9 noiembrie 2012.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu