Skip to main content

Ediţie specială a Jurnalului de Seară de la Digi 24, de Ziua Europei

 
cosmin prelipceanu
cosmin prelipceanu

cosmin prelipceanuCosmin Prelipceanu va realiza, astăzi, o ediţie specială a Jurnalului de Seară, cu ocazia Zilei Europei, care este sărbătorită în fiecare an pe 9 mai.

Publicitate

De la ora 20.00, în ediţia specială a “Jurnalului de Seară”, Cosmin Prelipceanu şi invitaţii săi vorbesc, la Digi 24, despre ziua în care Vladimir Putin oferă lumii intregi un spectacol impresionant şi voit intimidant al renaşterii forţei militare a Rusiei.

În ediţia specială a emisiunii Jurnalul de seară se va vorbi şi despre cât şi cum s-a schimbat lumea de la capitularea Germaniei în 1945 şi până acum.

Cosmin Prelipceanu si invitaţii săi, istoricul Filip Iorga şi jurnalistul Elena Vijulie, vor fi în direct din faţa Palatului Regal, locul pe unde, în urmă cu 69 de ani, a trecut defilarea prilejuită de victoria împotriva lui Hitler.

Ei vor vorbi despre 9 mai 1877, ziua în care a fost citită în Parlament proclamaţia independenţei de stat a României, dar şi despre 9 mai 1950, Ziua Europei.

De la ora 21.30 analistul politic Emil Hurezeanu se alătură dezbaterii în cadrul ediţiei speciale a „Jurnalului de seară”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus