Skip to main content

Gazeta Sporturilor, premiată internațional pentru campania de marketing a anchetei Gala Bute

 
Gazeta Sporturilor, premiată internațional pentru campania de marketing a anchetei Gala Bute
inma awards_gazeta sporturilor_gsp

inma awards_gazeta sporturilor_gsp

Publicitate

Gazeta Sporturilor a obtinut premiul intai la categoria „Best Use of an Event to Build a News Brand” cu investigatia despre Gala Bute în acdrul  International News Media Association (INMA). Printre premiantii celorlalte 14 categorii de la INMA Awards se numara branduri precum New York Times, Gazeta Wyborcza, Aftonbladet, VG sau Chicago Tribune.

Este pentru prima dată în 79 de ani când presa din România a fost premiată cu un premiu al INMA, organizația care fixează standardul de excelență al presei mondiale în marketing, publicitate și branding.

Ancheta marca Gazeta Sporturilor a urmărit traseul banilor cheltuiți la Gala Bute.

INMA este o organizatie globala de media construita in jurul businessului, audientei si brandului de presa. Este interesata de presa ca afacere, dar si de presa ca inovatie. De cifre, dar si de branding. Cu birouri pe trei continente si avand ca membri 7.000 de ziare si reviste din toată lumea, INMA organizeaza de 79 de ani INMA Awards.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Slab esti...Gazeta are la conducere un om foarte istet, si jurnalisti capabili. Au desfasurat o ampla ancheta, in urma careia doamna Udrea ar putea infunda puscaria, si tu spui ca nu merita premiul? Bagatorule de seama.
  • Era o vorba - cap ai, minte ce-ti mai trebuie? Dupa logica ta amputata, New York Times si toate celelalte super redactii premiate de INMA au dat spaga. Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor va fi imparatia comentariilor imbecile ... Stai jos, nota 4.

Trimite un comentariu