Skip to main content

Grupul Distractis pregătește un serial de comedie

 

Distractis, Distilat de comedie_DSC2835Grupul de umor a filmat pe cont propriu episodul-pilot al serialului "Asta-i televiziunea" și va negocia cu posturile comerciale pentru un potențial debut la toamnă, scrie TVmania.

Publicitate

Foștii membri ai grupului Divertis, care au realizat la TVR 1 emisiuni ca "Distractis Show - Dependenți de comedie" și "Distilat de comedie", au încheiat filmările pentru pilotul unui nou serial, intitulat "Asta-i televiziunea".

"L-am făcut pe banii noștri (pe 23 și 25 mai au fost ultimele zile de filmare). Urmează montajul și discuțiile cu cei care ar trebui să-l difuzeze", a declarat Silviu Petcu pentru TVmania.

Silviu Petcu a mai spus că vor prezenta pilotul "la absolut toate posturile comerciale".

Producția îi va reuni pe toți membrii grupului "Distractis", pecum Ioan Gyuri Pascu, Cristian Grețcu și Cătălin Mireuță, printre alții, dar și colaboratorii din ultima vreme.

Care este povestea noului serial?

"E vorba despre un mogul care a dorit să cumpere o televiziune pentru că avea sediul în centrul Bucureștiului și ar fi vrut să o dărâme ca să facă un mall. Dar nu a fost atent la contract și trebuie să păstreze cinci ani de zile folosința televiziunii, care se numește Duios TV, e un post de telenovele. Mogulul voi fi eu", a povestit Petcu pentru TVmania.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • glumesti?...chiar n-ai inteles ca am scris un comentariu ironic. sau nu intelegi semnificatia semnelor ":))))"?????aaa...."nu zau" esti cam ...tont:))))
  • Titlul serialului este sloganul de pe vremuri al ProTV iar ideea enuntata de Petcu te duce cu gandul la vanzarea ProTV/CME catre Time Warner si la necazurile pe care le au acum angajatii ProTV.

Trimite un comentariu