Skip to main content

Avocatul lui Dan Adamescu s-a sinucis la 40 de minute după ce s-a aflat de arestarea pentru mită a patru judecători. Avocatul a colaborat cu procurorii

 
Adamescu ZF
Adamescu ZF

Adamescu ZF

Publicitate

Avocatul lui Dan Adamescu, proprietarul României libere, avea calitatea de martor in dosarul in care omul de afaceri, proprietarul Astra Asigurari, este suspectat ca a dat mita judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, arestati preventiv marti, scrie Gandul.info.

Dumitru Claudiu, avocatul lui Adamescu, s-a sinucis luni, în staţia de metrou Piaţa Universităţii.

Potrivit Gandul.info, avocatul George Dumitru Claudiu a colaborat cu procurorii DNA ducand chiar si documente din care rezulta ca Adamescu si fiul sau ar fi dat mita. Gestul avocatului în vârstă de 38 de ani a a venit la circa 40 de minute dupa ce a devenit publica informatia patru judecatori sunt anchetati pentru mită.

Câteva fragmente din motivara sentinţei de arestare preventiă a judecătorilor, via Gandul.info:

- numiţii ADAMESCU GRIGORE DAN şi ADAMESCU BOGDAN ALEXANDER şi-au dat acceptul, atât în vara anului 2013 cât şi în luna decembrie 2013, pentru coruperea magistraţilor care aveau spre soluţionare dosarele de insolvenţă ale S.C. SIGUR INDUSTRIAL CONSTRUCT S.R.L. şi S.C. ACTIV CONSTRUCŢII INDUSTRIALE S.R.L.

- avocatul George Claudiu Dumitru "a depus la prezentul dosar o copie a unui extras de cont, prin care se atestă viramentul, dintr-un cont aparţinând S.C. BAUMEISTER UTILAJE ECHIPAMENTE S.R.L., în contul cabinetului său de avocatură a sumei de 223.200 lei, în data de 10.12.2013. În aceeaşi zi, avocatul DUMITRU GEORGE CLAUDIU a efectuat o retragere în numerar a sumei de 222.040 lei, din care ONUŢE DANIEL afirmă că a primit suma de 100.000 lei, în numerar, pentru coruperea judecătorilor."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus