Skip to main content

INTERVIU. Andreea Marin, în discuții cu două televiziuni

 

Andreea MarinLa circa două luni și jumătate de la plecare din TVR, unde a realizat emisiunea "Prețuiește viața", Andreea Marin spune că se află în negocieri cu două posturi de televiziune.

Publicitate

"Există mai multe propuneri, dar două sunt mai importante, pe care le iau în calcul serios", a declarat vedeta într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Până o vom revedea pe micile ecrane, în calitate de realizatoare, Andreea Marin se dedică în următoarele două luni proiectului "Caravana Prețuiește Viața".

Caravana Prețuiește Viața pornește astăzi și va ajunge în 14 orașe din țară, prima oprire fiind Constanța.

"Prețuiește Viața este un concept care spune că putem trăi mai simplu dar frumos și demn până la capăt", a declarat Andreea Marin în cadrul unui eveniment care a anunțat debutul Caravanei Prețuiește Viața.

În cadrul evenimentului, Andreea Marin a precizat că intrarea la toate evenimentele din caravană este gratuită, cu condiția ca cei care vor să participe să se înscrie pe pagina de Facebook a evenimentului prin intermediul unei aplicații speciale, ce poate fi gâsită AICI (https://apps.facebook.com/pretuieste-viata/).

Andreea Marin va ajunge cu Caravana Prețuiește Viața în următoarele orașe: Constanța (7 mai), Galați (8 mai), Timișoara (12 mai), Ploiești (17 mai), Sibiu (21 mai), Brașov (22 mai), Cluj (28 mai), Târgu Mureș (29 mai), Bistrița (30 mai), Pitești (3 iunie), Oradea (10 iunie), București (12 iunie), Drobeta Turnu Severin ( 19 iunie).

Reamintim că Andreea Marin a început pe 20 octombrie să prezinte emisiunea "Prețuiește viața" la TVR 1, după o lungă perioadă de absență de pe micile ecrane. Emisiunea ei a stat în grila postului public până la jumătatea lunii ianuarie. Ieșirea emisiunii "Prețuiește viața"din grila TVR 1 a venit la scurt timp după numirea lui Stelian Tănase în poziția de director interimar al Televiziunii Române.

La jumătatea lunii februarie, Andreea Marin declara că a decis să rezilieze contractul cu TVR întrucât echipa Prețuiește viața nu și-a primit banii de la postul public de televiziune

Interviul acordat de Andreea Marin pentru Paginademedia.ro:

Reporter Paginademedia.ro: Mai pregătești vreun proiect de televiziune? Te gândești să te întorci pe TV?

Andreea Marin: Televiziunea pentru mine a fost o mare pasiune, iar acum este un mijloc de comunicare, dacă vrei o unealtă în meseria mea, de care mă folosesc din când în când pentru a transmite mesajele în care cred din om în om, din casă în casă cât mai departe. Visul meu e să fac precum în filmul "Paid forward". Nu știu dacă ați văzut acest film. E un copil care gândește un sistem de a face bine în lume în felul următor: dacă fiecare om face bine altor doi oameni cu singura condiție nu de a da ceva înapoi ci cu condiția ca aceștia să facă bine altor doi oameni lumea noastră în scurt timp ajunge să fie o lume mai bună. Asta încerc și eu să fac.

Spuneai că televiziunea este o unealtă în meseria ta. Care este meseria ta acum?

Am făcut o facultate ca informatica, din care nu mi-a rămas mare lucru. Aș putea spune că mă puteam îndrepta către această meserie, dar lucrurile au luat o altă turnură, fără voia mea, și am ajuns să lucrez în televiziune, ca jurnalist, după aceea am început să mă specializez în acest domeniu pentru că nu este normal să te mulțumești cu ceea ce înveți din munca de zi cu zi. Dar cred că meseria mea este viața. Cred că cel mai bine mă pricep să greșesc și să repar ce am greșit, ulterior, trăgând concluzii care să facă nu doar viața mea ci și pe a atora mai bună. Știu că am această capacitate de a-i molipsi și pe alții de aceste idei frumoase care mă bântuie pe mine. N-am folosit niciodată într-o direcție negativă ceea ce mi-a dat Dumnezeu, folosesc abilitățile pe care le am pentru a duce binele mai departe.

Crezi că Prețuiește viața va mai fi vreodată emisiune de televiziune?

Niciodată să nu spui niciodată. Anul trecut nici nu mă gândeam la așa ceva, n-a fost un plan al meu, s-a întâmplat ca la un moment dat ca un concept ca "Prețuiește viața" pe care eu îl pun în practică de zece ani de zile sub diverse forme să capete o haină de televiziune. Acum, de exemplu, are o altă haină, o caravană care merge în toată țara.

E prima dată când această caravană se numește Prețuiește Viața?

Fundația se numește "Prețuiește viața" și tot ce facem se înscrie în acest concept. Anul acesta i-am pus numele caravanei "Prețuiește viața" pentru că am observat că a fost tare iubit acest concept, după emisiunea de televiziune.

Crezi că a câștigat acest concept din faptul ca a fost emisiune de televiziune?

Da, enorm. Când faci un lucru bun oamenii îl observă.

Ai vreun parteneriat cu vreo televiziune, în momentul de față?

Nu, nu am avut niciodată un parteneriat cu o anumită televiziune, nu mi-am dorit asta, pentru că îmi doresc să aibă acces oricine și să nu existe parti-pris-uri. Orice televiziune care își dorește să afle informații de la noi și despre noi poate să le obțină. Nu există bariere din acest punct de vedere.

După plecarea de la TVR au venit către tine propuneri din partea altor televiziuni?

Da, suntem în discuții. Există mai multe propuneri, dar două sunt mai importante, pe care le iau în calcul serios.

Îți propui să revii tot cu formatul "Prețuiește viața"?

O să vă spun la momentul potrivit.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • "meseria mea e viata". mi-au dat lacrimile...de ras. uite ce inseamna sa nu ai simtul ridicolului. ajungi departe..
    draga Zana, altfel spus , tu nu te pricepi la nimic, si in acelasi timp la toate...e un singur loc unde astfel de oameni abunda: in politica. fix genu asta de indivizi populeaza palatal Parlamentului si pun pariu ca in cativa ani, o vom vedea acolo pe draga de Andreea.
  • Si cand a plecat prima data de la TVR tot asa a zis: ca e in negocieri cu alte televiziuni, ca e asaltata de propuneri... faze din astea si in realitate ani de zile a aparut la altii cu niste teledoane, gale, interviuri si alte proiecte punctuale. Dar emisiuni serioase, saptamanale pe mai multe sezoane ioc! Acum a plecat din nou de la TVR ca nu i-au convenit banii - pariu ca o sa accepte si gratis, numai sa apara la tv?

Trimite un comentariu